Landal Hof van Saksen
Landal Hof van Saksen

Landal Hof van Saksen is een prachtige resort in het historische stroomgebied van de Aa en Hunze in Drenthe. Tijdens een verblijf in een van de luxe Saksische boerderijen kom je helemaal tot rust, terwijl je geniet van het park en de mooie omgeving. Bij het vakantiepark horen aantrekkelijke faciliteiten, zoals de Spa & Wellness. Ontspan daar in de sauna's en baden of neem een beautybehandeling.

Waterglijbanen

Voor de kinderen biedt Hof van Saksen waterplezier met een grote W. In het park staat de grootste indoor waterglijbaan ter wereld. Ga met z'n vieren in een band zitten en vlieg door een gigantische trechter! Ook is er een wildwaterbaan van maar liefst 107 meter lang. Je glijdt en hotst met de stroming zelfs mee naar buiten. Ook de onderwaterscooters moet je een keer geprobeerd hebben.

Uitjes in de omgeving

Lekker shoppen in Assen of Groningen, wandelen of fietsen door de prachtige natuur en een bezoekje aan het museumdorp Orvelte. Er is in de omgeving meer dan genoeg te doen!

Landal Hof van Saksen in Nooitgedacht leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Hof van Saksen.
Hof van Saksen.