Riva Rekreatie - kamperen bij de boer

Riva Rekreatie - kamperen bij de boer

Wie wil genieten van een rustige vakantie, is bij Riva Rekreatie op het juiste adres! Het kleine vakantiepark in het Limburgse Sint Geertruid heeft vijf vakantiewoningen en een camping met 33 kampeerplaatsen. Het kampeerterrein ligt op loopafstand van de Belgische Voerstreek en op circa tien kilometer afstand van Maastricht en Valkenburg. Binnen een straal van dertig kilometer zijn de steden Luik, Aken, Heerlen, Vaals en Kerkrade te bereiken. Ook de kleintjes genieten hier van de vakantie met een peuterspeelbad, een speelhuisje, een ruime speelweide en een zandbak.

In de mooie bosrijke omgeving is grotendeels de tv-serie 'Dagboek van een herdershond' opgenomen. De natuur leent zich uitstekend voor prachtige fiets- of wandeltochten. Riva Rekreatie beschikt over vijf woningen voor 2 tot 6 personen en één vakantiewoning voor 20 personen.

Riva Rekreatie - kamperen bij de boer in Eijsden leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Riva Rekreatie - kamperen bij de boer

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.