Uitstapjes vlakbij Riva Rekreatie - kamperen...

Kasteel Mheer

mheer, Limburg (2.51km)  -  Kasteel Mheer is tijdens een autorit door Mheer niet te missen. Bewonder het van een afstand, want dit rijksmonument is niet toegankelijk voor het publiek.

Fun Balloons

cadier en keer, Limburg (6.06km)  -  Ballonvaren met Fun Balloons is een onvergetelijke belevenis. Geniet ruim een uur van het prachtige Limburgse landschap vanuit de lucht en ontvang een drankje en een certificaat na afloop.

Fort Eben-Emael

bassenge, Belgie (6.18km)  -  Fort Eben-Emael is indrukwekkend: het meet maar liefst 75 hectare en heeft zeventien bunkers. Het werd aangelegd om de weg naar Maastricht te verdedigen maar werd helaas binnen 15 minuten overmeesterd door een groepje Duitse paratroepers.

Hoeve Lichtenberg met ruïne

maastricht, Limburg (6.54km)  -  Eens was Hoeve Lichtenberg een heus kasteel. Maar nadat kasteel Lichtenberg in verval raakte werd de hoeve gebouwd. Je kunt nog steeds de ruïne van de toren bekijken en de binnenplaats bezoeken.

Rotsvallei Margraten

margraten, Limburg (6.98km)  -  In Margraten vind je een bijzondere tuin, vol rotspartijen en met honderden soorten planten. Het resultaat van hoe een hobby uitmondde in een prachtige rotstuin.

MECC Maastricht

maastricht, Limburg (7.27km)  -  De grootste evenementen van Limburg vinden plaats in congrescentrum MECC. Hier wordt elk evenement gegarandeerd een geslaagd evenement.

Bonnefantenmuseum

maastricht, Limburg (8.1km)  -  Ontdek de eigenzinnige kunstwerken van het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Het museum laat de verborgen parels zien uit de kunstgeschiedenis.

Sint-Pietersberg

maastricht, Limburg (8.22km)  -  Sint-Pietersberg is een groot natuurgebied aan de rand van Maastricht. Wandel langs de mergelgroeve, verken de oehoevallei en geniet in de zomer van de vlinders die er rondvliegen. Vanaf een hoog plateau bekijk je het hele gebied.

Centre Céramique

maastricht, Limburg (8.45km)  -  Centre Céramique is het centrum van cultuurhistorisch Maastricht. Je vindt er vondsten uit opgravingen, maar ook een verzameling muziekinstrumenten, oude schoolplaten en nog vele meer. De stadsbibliotheek zit ook in Centre Céramique.

Stadspark Maastricht

maastricht, Limburg (8.46km)  -  Leuke bruggetjes, mooie beelden en veel groen. In het Stadspark van Maastricht is het goed toeven. Lekker picknicken rondom de fontein of een mooie wandeling maken, het kan hier allemaal. En onderweg kun je opeens een bever zien. Wel van hout. Het...

Café Zuid

maastricht, Limburg (8.47km)  -  Geniet op een schommelbank aan de Maas van de heerlijkste hapjes en drankjes. Breng een bezoekje aan Café Zuid in Maastricht.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Riva Rekreatie - kamperen bij de boer