1

Rederij De Zuidwal
Rederij De Zuidwal

Rederij De Zuidwal organiseert rondvaarten en dag- en avondtochten op het IJsselmeer en de randmeren.

De rederij beschikt over twee schepen: zeilkotterjacht De Zuidwal en de oostzeetjalk Linquenda. De Zuidwal is een stoer schip en de lange zeiltjalk Linquenda is van alle comfort voorzien en behoort tot de top in haar klasse.

Met beide schepen maken bezoekers prachtige dagtochten over het IJsselmeer en langs de randmeren. Wanneer de schepen het ruime sop kiezen, en afvaarthaven Spakenburg achter zich laten, mogen passagiers mee helpen met het zetten en bedienen van de zeilen. Maar dat hoeft niet, alleen al kijken naar het werk is fascinerend.

Naast de dagtochten, weekendtochten en rondvaarten biedt Rederij De Zuidwal ook verschillende arrangementen aan. Passagiers varen met een van de jachten mee naar het onbewoonde vogeleiland, waar de barbecue aangaat, een visje wordt gebakken of een andere activiteit wordt gedaan. De activiteit mag in overleg zelf ingevuld worden. Zo wordt elk dagje varen een uniek dagje varen. De schepen kunnen ook afgehuurd worden en zijn geschikt voor trouwceremonies, feesten en recepties. Meerdaagse tochten over het IJsselmeer en de randmeren zijn ook mogelijk met de zeiltjalk Linquenda.

Rederij De Zuidwal in Spakenburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Rederij De Zuidwal