1

Pannenkoekenhuis De Ontdekking
Pannenkoekenhuis De Ontdekking

Pannenkoekenhuis De Ontdekking in Oisterwijk is een spannend restaurant voor de kids. Op de bovenverdieping ligt het 'rijk van Niels'. Hij is meegekomen met de bekende ontdekkingsreiziger Dr. Livingstone. Slinger met hem mee door de jungle of kruip in de cockpit waar echte playstations zorgen voor eindeloos speelplezier. Is het lekker weer, dan is er ook buiten genoeg speelmateriaal in de speeltuin. In de tussentijd kunnen de volwassenen zich buigen over de menukaart want met de keuze uit meer dan tweehonderd pannenkoeken heb je wel even de tijd nodig.

De prachtige ligging in de natuurlijke omgeving van Oisterwijk maakt Pannenkoekenhuis De Ontdekking tot een buitenplaats met allure. Even bijkomen na een mooie fiets- of wandeltocht en daarna genieten van heerlijke lekkernijen. Kies bijvoorbeeld voor het driegangenmenu voor € 17,50. Je krijgt een kop tomaten- uien- of seizoenssoep, een pannenkoek naar keuze en een Ontdekkingsdessert.

Pannenkoekenhuis De Ontdekking in Oisterwijk leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje (vanaf € 7,75 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pannenkoekenhuis De Ontdekking