Theater aan het Spui

Theater aan het Spui

Midden in het culturele hart van Den Haag bevindt zich het Theater aan het Spui. Aan dat zelfde Spuiplein bevinden zich het Lucent Danstheater, de Centrale Bibliotheek en het Haags Filmhuis. Genoeg keuze dus!

Het Theater aan het Spui heeft een zeer diverse programmering met prachtige dans- en toneelvoorstellingen. Ook produceert het theater ieder jaar een aantal eigen producties. Dit gebouw heeft twee zalen, maar tien minuten verderop - aan de Constant Rebecqueplein 20A - vind je Zaal 3. De grote zaal met 360 stoelen en de kleine zaal met 170 stoelen. Voordat de voorstelling begint kunnen bezoekers iets drinken in de ruime foyer. Ieder jaar worden meerdere festivals georganiseerd, waaronder Holland Dance Festival, CaDance en Pure Jazz. Kies een voorstelling en geniet van een heerlijke avond of middag in het hart van de Haagse cultuur.

Theater aan het Spui in Den Haag leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Theater aan het Spui

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.