Het Accordeon- en Harmonica Museum


-advertentiepositie-



Het Accordeon- en Harmonica Museum - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. In het Accordeon- en Harmonicamuseum zijn verschillende bijzondere blaasinstrumenten te bewonderen. Zoals de grootste accordeon ter wereld: de Grote Fiers! Ook liggen er mondharmonica's van beroemdheden als Jean Thielemans en Ronald Reagan. Met een geluidsrondleiding (Nederlands of Duits) krijgt de bezoeker interessante informatie en muziekfragmenten te horen. Bij de muziektafel mag je zelf een instrument pakken en uitproberen. Probeer eens op een accordeon, harmonica, melodica of mondharmonica te spelen! Of laat medebezoekers van het museum vol verbazing virtuoze muziekstukken horen.

Bij het museum hoort ook een accordeonwinkel. Hier kunnen bezoekers en liefhebbers nieuwe en gebruikte accordeons kopen. In de werkplaats worden blaasinstrumenten gerepareerd.

Het Accordeon- en Harmonica Museum in Malden leent zich ook goed voor een bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.accordeonmuseum.com

Het Accordeon- en Harmonica Museum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.