Kasteel Vorden

In Kasteel Vorden waant de bezoeker zich in een andere wereld. Dwaal door de mooie ruimtes van het kasteel, geniet van een drankje op het heerlijke terras in de naastgelegen boerderij of ontdek de groene omgeving tijdens een wandeling of fietstocht. Echt ervaren hoe het leven als kasteelheer of kasteelvrouwe is? Overnacht in de Bed and Breakfast! Het kasteel heeft drie grote gastenkamers, volledig naar stijl ingericht. Kasteel Vorden is ook te huren voor een dag, weekend of langer op afspraak, inclusief bediening en verzorging!

Op de openingsdagen kan het kasteel bezichtigd worden. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden waarop het kasteel kan worden beleefd: in een Candlelight Tour, een kerstdiner, een concert enzovoorts. Er kan getrouwd worden in de zeventiende-eeuwse trouwzaal en kinderen kunnen er hun kinderfeestje vieren. Ook een overnachting is mogelijk. Het huis op de tweede etage beschikt over verschillende suites. Er is de Schotse kamer, de zichtas-suite en de bruidssuite, met elk een historisch karakter. Alle vertrekken zijn volledig ingericht en gestoffeerd met antieke schilderijen, meubilair en porselein.

Kasteel Vorden in Vorden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.), weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kasteel Vorden

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.