Kasteel Vorden


-advertentiepositie-Kasteel Vorden

In Kasteel Vorden waan je je in een andere wereld. Dwaal door mooie ruimtes, geniet van een drankje op het heerlijke terras in de naastgelegen boerderij of ontdek de groene omgeving tijdens een wandeling of fietstocht. Op openingsdagen kan het kasteel vrij bezichtigd worden. Er zijn ook verschillende rondleidingen en arrangementen mogelijk. Wandel bijvoorbeeld met een gids door de historie van Kasteel Vorden of combineer een bezoekje met een koninklijke theeproeverij.

Echt ervaren hoe het leven als kasteelheer of kasteelvrouwe is? Overnacht in de bed and breakfast. Het kasteel heeft grote gastenkamers, volledig naar stijl ingericht. Kasteel Vorden is ook te huren voor een dag, weekend of langer op afspraak, inclusief bediening.

Kasteel Vorden in Vorden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.kasteelvorden.nl

De gele woonkamer. Foto: Kasteel Vorden
De gele woonkamer. Foto: Kasteel Vorden
Wandel over de brug en betreed het kasteel. Foto: Kasteel Vorden
Wandel over de brug en betreed het kasteel. Foto: Kasteel Vorden