Beoordelingen Kasteel Vorden

Aanfluiting
1 11111

Bezoekdatum: 09-11-2014

Datum beoordeling: 9 november 2014

Reisgezelschap: met partner

Vandaag na het lezen van een enthausiaste brochure naar Kasteel Vorderen geweest. Entree 7.50, alle ramen en deuren open. Alle kamers die we 'mochten' zien waren heel vies. Overal dode beestjes. De torenkamer is blijkbaar tevens te huren. Toen wij boven kwamen waren de bedden niet opgemaakt. Matrassen op de grond. Nog meer viezigheid. Boeken van ruim 2 eeuwen oud liggen als oud vuil in een kast. Dat geld Ook voor de meubels en schilderijen in het 'kasteel'. Wat een vreselijke aanfluiting. Zonde van alle spullen die staan te vergaan daar. Er staat voor onschatbare waarde aan spullen, maar de kasteelheer en dame laten de boel aardig versloffen!

Beoordeling gegeven door Fleur.

miserabel
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 14 april 2013

Datum beoordeling: 14 april 2013

Reisgezelschap: met partner

toegang is nu ineens € 7,50, contant te voldoen, geen bonnetje. Interessant voor de belasting. De folder belooft van alles, maar maakt niets waar. Inrichting is (volgens toelichting op papier in de kamers) niet historisch/authentiek. De kamers zien er verwaarloosd en vies uit. Geen zorg, geen liefde te voelen. Plastic bloemen. Vol verwachting ernaartoe gegaan, maar gedesillusioneerd eruit gekomen. Kortom: we voelden ons genept. Geen aanrader dus.

Beoordeling gegeven door ris.

teleurstellend
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 28 januari 2012

Datum beoordeling: 31 januari 2012

Reisgezelschap: met partner

Bij aankomst niemand aanwezig, moeten bellen om kamer te kunnen krijgen. Kamer koud, niet op tijd verwarming aan Ontbijt matig, niemand aanwezig en bij vertrek niemand meer kunnen spreken, dus maar weggelopen, na nogmaals getelefoneerd te hebben. zeer ongastvrij gevoel. Tip: leg badkamerkleedje in ijskoude badkamer, voelt beter aan de voeten.

Beoordeling gegeven door Marion en Jos.