Achterhoek

Dagje of weekendje Achterhoek - wat te doen?

Uitstapjes Achterhoek (225)

Paintballworld

ZUTPHEN, GELDERLAND - Niet schrikken, het zijn maar paintballs! In de levensechte locaties van Paintballworld waan je je even een echte crimineel. Ga paintballen, lasergamen of airsoft spelen in de voormalige gevangenis in Zutphen of op de nieuwe locatie in Arnhem.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 29,95

kinderen vanaf € 24,50

Camping 't Boshuis

VIERAKKER, GELDERLAND - In de rustieke omgeving van Vierakker is het boerenbedje gespreid voor iedereen die zoekt naar het boerenleven. Overnacht bij de boerderij, pluk zelf fruit en wandel met een ezel.

elke dag geopend

entree vanaf € 25,00

Speeltuin De Koppel

BORCULO, GELDERLAND - Speeltuin De Koppel in Borculo is een buitenspeeltuin met verschillende speeltoestellen. Ook worden er allerlei andere activiteiten georganiseerd.

's zondags gesloten

gratis toegang

Wijngaard De Reeborghesch

WINTERSWIJK KOTTEN, GELDERLAND - Tegen de Duitse grens ligt Wijngaard De Reeborghesch. De druivenrassen Johanniter, Solaris en Regent gedijen prima in deze omgeving. Proef van deze bekroonde Nederlandse wijnen en geniet van de uitleg van wijnbouwer Henk Marmelstein.

elke dag geopend

entree vanaf € 14,00

De Overtuin

WARNSVELD, GELDERLAND - Bekijk de mooiste kunstwerken in de galerie, de meest bijzondere bomen in de tuin en neem een kijkje bij de oude boerderij. Alles in Engelse landschapsstijl!

soms geopend op zondag

volwassenen vanaf € 3,00

kinderen gratis

Kinderboerderij Feltsigt

BEKVELD, GELDERLAND - Bezoek kinderboerderij Feltsigt en kom gezellig knuffelen met dieren! De boerderij in Bekveld organiseert ook allerlei activiteiten en evenementen zoals een oogstdag en een schaapscheerdersfeest.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 2,00

Van de redactie

UITagenda

Wat is er te doen in Achterhoek? Vanaf 25 april 2018