Achterhoek

Paradijs voor realistische kunst: het nieuwe MORE
GORSSEL - Ontdek museum MORE met modern-realistische kunst in al z'n diversiteit.

Dagje of weekendje Achterhoek - wat te doen?

Uitstapjes Achterhoek (223)

Dickens Museum

BRONKHORST, GELDERLAND - Alles over het leven van Charles Dickens is te vinden in het Dickens Museum, in het zestiende-eeuwse Bronckhorst.

elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

Kinderboerderij Engbergen

GENDRINGEN, GELDERLAND - Kom langs bij Kinderboerderij Engbergen, een beestachtig leuk uitstapje voor kinderen en hun (groot)ouders. Varkens, vlaamse reuzen en herten ontmoet je hier allemaal.

open op zondag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Zwembad In de Dennen

VORDEN, GELDERLAND - Zoef van de grote rode glijbaan en geniet van de prachtige natuur van Gelderland. Zwembad In de Dennen is een heerlijk uitje voor zomerse dagen.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 3,75

Recreatiepark De Wrange

DOETINCHEM, GELDERLAND - Recreatiepark De Wrange bevindt zich aan de rand van natuurgebied Koekendaal. De bungalows liggen op beschutte grasweiden, omgeven door houtwallen. Er zijn verschillende activiteiten op korte afstand.

elke dag geopend

entree vanaf € 9,25

Bioscoop Cinemajestic

ZUTPHEN, GELDERLAND - Een avondje film is bij Cinemajestic in Zutphen een hele belevenis! Duik in een film met je 3D-bril en het geluid komt van alle kanten op je af!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,75

kinderen vanaf € 6,75

Wijngoed Avitera

AZEWIJN, GELDERLAND - Wijngoed Avitera is prachtig gelegen aan de rand van de heuvels van Montferland. Zowel voor groepen als voor individuen zijn er verschillende arrangementen te boeken.

open op vrijdag en zaterdag

entree onbekend

Natuurcamping Landgoed Het Zand

ZELHEM, GELDERLAND - Landgoed Het Zand is een prachtige bestemming om het hele jaar door een rustgevende vakantie te vieren. Er zijn zeven natuurkampeerweiden aanwezig van elk een halve hectare groot.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen vanaf € 3,00

Apachendorp

REKKEN, GELDERLAND - Neem een kijkje in het Apachendorp: een stukje Wilde Westen in Nederland! Overnacht in tipi's en doe leuke indianenspelletjes.

elke dag geopend

entree vanaf € 8,00

Van de redactie

UITagenda Achterhoek, vanaf 19 augustus 2018