achterhoek

Achterhoek Romantische uitjes (21)

Beauty & Sauna Easyfeeling

DOETINCHEM, GELDERLAND - Kom tot die heerlijke verdiende rust bij Beauty & Sauna Easyfeeling. Geen overvolle en grote sauna, maar hier ontspan je in een knusse sfeer.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 20,50

kinderen vanaf € 11,00

Wijngaard Kranenburg

VORDEN, GELDERLAND - Vlakbij achtkastelendorp Vorden ligt de 1,5 hectare grote Wijngaard Kranenburg, waar op milieuvriendelijke wijze druiven worden verbouwd.

open op zaterdag - soms geopend op donderdag

entree vanaf € 12,50

Fluisterboot Zutphen

ZUTPHEN, GELDERLAND - De schipper van Fluisterboot Zutphen voert gasten mee door de grachten van Zutphen en de mooiste plekjes van de rivier de Berkel. Muisstil, zonder het gebrom van een motor!

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,50

kinderen vanaf € 3,50

peuters gratis

Wijnhoeve Kunneman

GEESTEREN, GELDERLAND - Wijnhoeve Kunneman is van alle markten thuis. Bezoekers kunnen hier wijngaardgolfen of een uitgebreide rondleiding krijgen. Kom ook eens langs in het proeflokaal.

's zondags gesloten

entree vanaf € 9,00

Recreatiepark Sevink Molen

WINTERSWIJK, GELDERLAND - Kom heerlijk een dagje of een weekend spelen en logeren bij Recreatiepark Sevink Molen. De kinderen spelen naar hartelust in de indoor speeltuin terwijl kampeerders genieten van het uitgestrekte natuurgebied.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 2,95

kinderen vanaf € 5,95

Hotel Ruimzicht

ZEDDAM, GELDERLAND - Hotel Ruimzicht is een sfeervol en goed verzorgd familiehotel, vlak bij de grens met Duitsland. Geniet van een gezellig verblijf hier en maak een mooie wandel- of fietstocht in de omgeving.

elke dag geopend

entree vanaf € 79,50

Escaperoom Groenlo

GROENLO, GELDERLAND - Ga terug naar het jaar 1627 in Escaperoom Groenlo. Bij de troepen van Prins Frederik Hendrik komt het bericht binnen dat de Spanjaarden hem willen vermoorden. Ben jij op tijd om dit te voorkomen?

geopend op afspraak of bel 0640219941 voor meer informatie

entree vanaf € 19,00

Future Fun Ballooning

VARSSEVELD, GELDERLAND - Klaar voor een ballonvlucht? Future Fun Ballooning neemt de bezoeker mee de lucht in. Het is ook mogelijk om vanaf een eigen locatie te vliegen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 185,00

kinderen vanaf € 125,00