achterhoek

Achterhoek Romantische uitjes (21)

Wijnhoeve Kunneman

GEESTEREN, GELDERLAND - Wijnhoeve Kunneman is van alle markten thuis. Bezoekers kunnen hier wijngaardgolfen of een uitgebreide rondleiding krijgen. Kom ook eens langs in het proeflokaal.

's zondags gesloten

entree vanaf € 9,00

Wijnboerderij 't Heekenbroek

DREMPT, GELDERLAND - Wijnboerderij 't Heekenbroek ligt tussen de dorpen Achter-Drempt en Hoog Keppel vlakbij het prachtige bosgebied Heekenbroek. Geniet hier van heerlijke wijnen tijdens een proeverij of rondleiding en blijf slapen in de Bed & Breakfast.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 12,50

Hotel Ruimzicht

ZEDDAM, GELDERLAND - Hotel Ruimzicht is een sfeervol en goed verzorgd familiehotel, vlak bij de grens met Duitsland. Geniet van een gezellig verblijf hier en maak een mooie wandel- of fietstocht in de omgeving.

elke dag geopend

entree vanaf € 79,50

Tuinen Van De Wiersse

VORDEN, GELDERLAND - Geniet van de prachtige natuur tijdens een bezoek aan de Tuinen Van De Wiersse. Varens, bollen, heemplanten en vijvers maken de tuinen tot een pareltje.

geopend, open op donderdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 6,50

kinderen gratis

Escaperoom Groenlo

GROENLO, GELDERLAND - Ga terug naar het jaar 1627 in Escaperoom Groenlo. Bij de troepen van Prins Frederik Hendrik komt het bericht binnen dat de Spanjaarden hem willen vermoorden. Ben jij op tijd om dit te voorkomen?

geopend op afspraak of bel 0640219941 voor meer informatie

entree vanaf € 19,00

Theater De Storm Winterswijk

WINTERSWIJK, GELDERLAND - Een avondje genieten van een mooie voorstelling? Of met collega's het podium beklimmen? Theater De Storm in Winterswijk is hiervoor hét theater in de Achterhoek!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag en zaterdag

entree vanaf € 20,00

Forsaken Escape Room

ZUTPHEN, GELDERLAND - In de jaren 60 werden op strategische plekken atoomkelders aangelegd om burgers de kans te geven op een veilige plek een eventuele atoomoorlog te overleven. Hier begint het verhaal van de escape room die de naam Forsaken, ofwel verlaten heeft...

elke dag geopend

entree vanaf € 49,00

Future Fun Ballooning

VARSSEVELD, GELDERLAND - Klaar voor een ballonvlucht? Future Fun Ballooning neemt de bezoeker mee de lucht in. Het is ook mogelijk om vanaf een eigen locatie te vliegen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 185,00

kinderen vanaf € 125,00