achterhoek

Achterhoek Vriendinnendag (52)

Schouwburg Amphion

DOETINCHEM, GELDERLAND - Schouwburg Amphion in Doetinchem is 'het theater van Oost-Gelderland'. In het theatercafé kunnen bezoekers na afloop dineren.

's zondags gesloten

volwassenen vanaf € 18,00

kinderen gratis

DRU Industriepark

ULFT, GELDERLAND - De oude ijzergieterij van Ulft heeft een compleet nieuwe bestemming! In de gerenoveerde fabriekspanden smelten evenementen en exposities, kunst en cultuur, historie en innovatie samen tot één nieuwe bedrijvigheid.

elke dag geopend

entree gratis

Venema Antiques & Classic Cars

DREMPT, GELDERLAND - Snuffel tussen oude spullen. Bij Venema Antiques vermaak je je wel even! Duik in de geschiedenis en bekijk de oude auto's, meubels en prachtige klokken.

geopend op afspraak of bel +31(0)313 412537 voor meer informatie

entree onbekend

Wijngoed Montferland

GENDRINGEN, GELDERLAND - Geniet van de prachtige Achterhoekse omgeving bij Wijngoed Montferland. Ontdek hoe Achterhoekse wijn wordt gemaakt en proef hoe lekker het is!

soms geopend op vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 10,50

Haarbroekse Vijvertuin

HARFSEN, GELDERLAND - Wandel langs de idyllische vijvers van de Haarbroekse Vijvertuin en los de spreekwoorden en gezegden op die worden uitgebeeld met kunstvoorwerpen. Nuttig in de theeschenkerij een kopje koffie of thee met een krentenwegge.

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

entree vanaf € 47,00

Museumboerderij Erve Brooks Niehof

GELSELAAR, GELDERLAND - In museumboerderij Erve Brooks Niehof is de vaste expositie 'Grensland Binnenstebuiten' te bezichtigen. Ook gaat het museum over de bodemvondsten, walvisjacht en textielgeschiedenis van het gebied.

elke dag geopend

gratis toegang

Openluchtmuseum Erve Kots

LIEVELDE, GELDERLAND - Neem een kijkje in het landleven met authentieke boerderijen en demonstraties van oude ambachten in museum Erve Kots.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 4,50

kinderen vanaf € 2,25

Nationaal Onderduikmuseum

AALTEN, GELDERLAND - Het Gelderse dorpje Aalten herbergde tijdens de Tweede Wereldoorlog de meeste onderduikers van Nederland. Nationaal Onderduikmuseum vertelt dit verhaal.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 3,00

peuters gratis

Bostuin De Warande

LAAG-KEPPEL, GELDERLAND - Geniet van een uitbundige bloemenpracht in Bostuin De Warande. Alleen geopend op de opentuindagen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 4,00

Wijngoed De Hennepe

AALTEN, GELDERLAND - Proef heerlijke wijnen bij Wijngoed De Hennepe tijdens een rondleiding door de wijngaard. Smaakt dat naar meer? De Achterhoekse wijnen worden aan huis verkocht!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag

entree vanaf € 8,50