achterhoek

Achterhoek Groepsuitje (127)

Thermen Bussloo

VOORST, GELDERLAND - Kom tot rust in Thermen Bussloo. Hier vinden bezoekers heerlijke sauna's en baden, zowel binnen als buiten.

elke dag geopend

entree vanaf € 33,50

Pannenkoekenrestaurant Erve Brooks

GELSELAAR, GELDERLAND - Genieten van lekkere pannenkoeken in een prachtige omgeving, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of Blotevoetenland? Dat kan bij het monumentale Pannenkoekenrestaurant Erve Brooks.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,95

kinderen vanaf € 4,95

Zwembad De Berkel

ALMEN, GELDERLAND - Geniet van het verkoelende water in zwembad De Berkel of ontdek de mooie omgeving van Almen en huur een kano of waterfiets.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 3,50

peuters gratis

Kaasboerderij Weenink

LIEVELDE, GELDERLAND - Op kaasboerderij Weenink wordt rauwe melk verwerkt in overheerlijke boerenkaas. De kazen liggen te rijpen in de kaaskelder waar je onder begeleiding een kijkje mag nemen. Proeven kan natuurlijk ook. In de Landwinkel zijn diverse streekproducten te...

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

entree vanaf € 8,50

Museumtuin fruitbomen 't Olde Ras

DOESBURG, GELDERLAND - Stichting 't Olde Ras verzamelt oude fruitrassen en plant die in haar museumtuin. Inmiddels zijn er meer dan 1.500 soorten te vinden in de tuin.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 3,00

kinderen gratis

Aan ontspanning toe? Knuffel met een koe!

VOORST, GELDERLAND - Een levende knuffel van zevenhonderd kilo ligt te wachten op een omhelzing! Op de boerderij van de familie Boekesteijn mag iedereen knuffelen met een koe. Een bijzondere en rustgevende ervaring voor mens en dier.

geopend op afspraak of bel +31 (0)642 142 717 voor meer informatie

volwassenen vanaf € 47,50

kinderen vanaf € 25,00

Hof van Moeder Aarde

NEEDE, GELDERLAND - Hof van Moeder Aarde is een sfeervol en duurzaam vakantieplek rondom een Achterhoekse boerenhoeve uit 1852. Voor de gasten is er een verwarmd buitenbad, kinderboerderij en binnen speelgelegenheid.

elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

Boerderij De Kolke

VOORST, GELDERLAND - Boerengolf kennen we nu wel, maar boerenmidgetgolf nog niet! Op de overdekte midgetgolfbaan trotseer je de ene na de andere hindernis.

's zondags gesloten

entree onbekend

UITagenda