Piloot voor een dag bij VliegExperience.nl


VliegExperience.nl

Zelf een vliegtuig besturen, terwijl je vrienden of familieleden achterin zitten? Tijdens een vliegles van VliegExperience.nl beleef je een gevoel van ultieme vrijheid terwijl je het luchtruim kiest. Of ga voor een van de rondvluchten en geniet van prachtig uitzicht over de Hoge Veluwe, spot dieren in het wild of bekijk je eigen huis van boven. Een vlucht bij VliegExperience.nl is hoe dan ook een onvergetelijke ervaring!

Ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe

Ga op avontuur en ontdek de prachtige omgeving tijdens een van de rondvluchten:
  • Kwartiervlucht, een gevarieerde rondvlucht van een kwartier over Paleis Het Loo, de Julianatoren, Berg en Bos en de Apenheul. Of kies de andere optie en vlieg over de Hanzestad Deventer, gelegen aan de IJssel;
  • IJsselvlucht, een tocht waar je de IJssel volgt en via Zwolle, Zutphen of Dieren langs de Veluwezoom vliegt;
  • Achtkastelenvlucht, een sprookjesachtige vlucht over de acht kastelen bij Vorden en Ruurlo. Droom weg bij de sierlijke kasteeltuinen;
  • Veluwemeervlucht, een ontspannende vlucht over de oostelijke kant van het Veluwemeer en het Dolfinarium;
  • Betuwevlucht, een vlucht over de Betuwe. Kijk kilometers van je af en zie vanuit de verte de Grebbeberg liggen;
  • Skysafari, een avontuurlijke vlucht over de ongerepte natuur van de Veluwe. Vlieg over Paleis Het Loo en Julianatoren en spot dieren in de Apenheul, Burgers Zoo en Wildpark Het Aardhuis.
Ook een zelfgekozen route of een rondvlucht boven je eigen woonplaats is mogelijk!

Kruip zelf achter het stuur

Echte durfals kunnen zelf de stuurknuppel vasthouden tijdens een vliegles. Ga voor een les van twintig, veertig of zestig minuten en leer van de instructeur hoe je een vliegtuig bestuurt. Hij legt je alles uit over vliegen, het vliegtuig en de cockpit. Stap daarna aan boord en beleef hoe het is om piloot te zijn! Twee vrienden of familieleden mogen achterin plaatsnemen. De instructeur doet zelf de start en de landing. In de tijd ertussen mag je zelf voelen hoe het is om een vliegtuig te besturen.

VliegExperience.nl in Teuge leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Geniet van prachtige uitzichten.

Voel hoe het is om piloot te zijn.

Geniet van prachtige uitzichten.

Geniet van prachtige uitzichten.

Geniet van prachtige uitzichten.

Kruip zelf achter de stuurknuppel.

Geniet van prachtige uitzichten.

VliegExperience.nl is onvergetelijk.

Geniet van prachtige uitzichten.

Vlieg over je eigen huis.

Geniet van prachtige uitzichten.

Een leuk uitje met familie of vrienden.