Museumhuis Kunstpaviljoen
Museumhuis Kunstpaviljoen

Architectuur, interieur, kunst en natuur komen samen in het museumhuis Kunstpaviljoen. Van buiten ziet het er uit als een vrij normaal huis. Maar achter de deur ontvouwt zich een andere wereld van hedendaagse kunst.

Stijlkamers met prachtig uitzicht stralen rust uit. Bezoekers kunnen door de kamers lopen en de collectie bewonderen. Hiertoe behoren hoofdzakelijk werken van Nederlandse kunstenaars. Wie nog een bijzondere trouwlocatie zoekt, vindt die in het museumhuis. De eetkamer is speciaal voor dit doel ingericht.

Buiten op het landgoed gaat de ontdekkingstocht verder door de natuur. In het museumhuis worden verschillende tentoonstellingen samengesteld. Op afspraak worden er ook rondleidingen gegeven. Zelf ervaren hoe het is om tussen kunst te slapen? In het naastgelegen Koetshuis kunnen gasten luxueus overnachten. Ook zijn er diverse workshops mogelijk die te maken hebben met fotografie, interieur en kunst.

Museumhuis Kunstpaviljoen in Nieuw-Roden leent zich ook goed voor een vriendinnendag, workshop en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.kunstpaviljoen.nl

Museumhuis Kunstpaviljoen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.