Natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoek

Natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoek

Bij natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoek kunnen de dieren van wel heel dichtbij worden ontmoet! Lekker knuffelen met de konijnen en cavia's, of de schapen en koeien aaien. Voor vijftig cent koop je een bakje brokken voor de geitjes. Ze smullen de brokken zo uit je hand. Je kunt ook veel leren over de dieren en de natuur. Met de leuke weetjes bij de dierenverblijven ga je weer een stuk wijzer naar huis.

Altijd al een koe willen melken? Dat kan hier met een houten melkkoe! Of leer de papegaaien praten, kijk hoe de eekhoorns gekke sprongen maken en ontdek hoe slim het varken is! Met de speurtocht DierenDingen ontdek je allerlei leuke wetenswaardigheden over de dieren op de boerderij. In de insectentuin kunnen kinderen op zoek gaan naar kriebelbeestjes en zich laten verrassen door de wondere wereld van de insecten. In de natuurspeeltuin is het heerlijk ravotten en spelen in de wilgenhut, kruipen door tunnels en klimmen over boomstammen. Even uitrusten? Ook dat kan. Geniet bij een van de picknickplekken van de rust en de gezelligheid van De Elzenhoek!

Natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoek in Oss leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoek

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.