Beoordelingen Natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoek

asociale bezoekers
1 11111

Bezoekdatum: Oktober 2019

Datum beoordeling: 19 juli 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Er lopen daar mensen rond die denken dat de wereld alleen van hun is. Als je daar binnen komt met je kinderen hangt er een sfeer waarbij je niet veilig rond kunt lopen. Die kinderboerderij trekt echt asociaal volk. Zelfs de leiding is daar niet mans genoeg om tegen dat soort mensen op te treden.

Beoordeling gegeven door anoniem.

Compleet, netjes, veel diversiteit aan dieren, act
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-08-2018

Datum beoordeling: 9 augustus 2018

Reisgezelschap: gezin

Deze kinderboerderij is een prachtig voorbeeld van hoe een kinderboerderij zou moeten zijn. Educatief, ontspannend, uitdagend voor jong en oud. Regelmatig worden er leuke activiteiten gehouden en alles is gratis of tegen een minimale vergoeding. Wij kunnen er uren blijven met onze kinderen omdat zij zich prima kunnen vermaken in het ‘speelbos’ met mooie boomhut en ontdekplekjes, of in de tentoonstellingruimte, de knuffelhoek, de geitenweide, en nog veel meer leuke plekken. Het winkeltje biedt ook versnaperingen. En om de dag compleet te maken is de speeltuin direct naast de kinderboerderij helemaal fijn. Voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis Brabant Water-tap om je flesjes bij te vullen want je blijf altijd langer dan gepland. :-)

Beoordeling gegeven door Jay.

Wauw
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5-8-2013

Datum beoordeling: 5 december 2013

Reisgezelschap: met een groep

Geweldig kinderboerderij iedereen harstikke vriendelijk en veel leuke dieren!

Beoordeling gegeven door Anoniem.

Geweldig mooie kinderboerderij met veel extra's
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2013

Datum beoordeling: 11 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We gaan regelmatig met de kinderen naar de Elzenhoek in Oss. De kinderboerderij is recent helemaal opnieuw gebouwd: alles ziet er keurig netjes uit, de medewerkers zijn erg vriendelijk en er zijn veel verschillende dieren te zien (bv ook schildpadden en eekhoorns). Op bepaalde tijden kan er ook met de cavia's en konijnen geknuffeld worden. Binnenkort opent een natuurspeeltuin op het terrein. Ook is er een tentoonstellingsruimte met regelmatig leuke exposities over dier en natuur. In mijn ogen is dit hoe een kinderboerderij hoort te zijn: kindvriendelijk, diervriendelijk, goed bereikbaar, aardig personeel en de kids leren er ook nog wat spelenderwijs. Zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Maartje Koekkoek.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-12-2012

Datum beoordeling: 21 december 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Sinds kort opnieuw geopend, en heeeeeeel mooi geworden. Nog dichter bij de dieren en fantastische medewerkers/sters... Zelfs nu, in de winter, is er vanalles te zien en te beleven. Ik kan niet wachten tot het weer weer mooier wordt. Met de prachtige speeltuin vlakbij (echt maar 50 meter), is/wordt dat een fantastisch combie voor een leuk dagje uit ...

Beoordeling gegeven door Hellen Fransen.

1 11111

Bezoekdatum: 6-5-2011

Datum beoordeling: 16 mei 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

mijn kleinzoon van 16 maanden kreeg een erge schok van de schrikdraad dit vindt ik niet kunnen als er kleine kinderen rond lopen.

Beoordeling gegeven door ineke kersten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 augustus

Datum beoordeling: 18 augustus 2010

Onze kleindochter is een echte dierenvriend en razend enthousiast om naar "Elsje" toe te gaan, die kan zitten en een poot geven. Ook de pony's Polly, Marinda en Hendrik vindt zij heel erg leuk. Zij vindt het wel jammer dat de knaagdieren niet op schoot genomen kunnen worden en geaaid. Toen zij de geiten voor de eerste keer eten gaf sprongen die haar helemaal omver, wel een beetje enge ervaring.

Beoordeling gegeven door Hetty Bloem.