Heerlijke toertochten met een nostalgische Solex of DAF 33

MiFaSoleX

Ooit domineerden ze de Nederlandse straten; de Solexen en de Dafjes. Beleef de tijden van weleer in Valkenswaard met een van de 135 Solexen en veertig Dafjes van MiFaSoleX. De toertochten van MiFaSoleX zijn perfect voor een dagje uit! Ga terug naar de jaren zestig en raak verslingerd aan deze nostalgische voertuigen.

Dagje uit bij MiFaSoleX: rijden met een oude DAF of solex

Op de Solex

Tuf onder leiding van een gids over de heide, door het bos en langs karakteristieke Kempische dorpen. Toeren met een Solex is optimaal genieten! Combineer de rit met een van de verschillende arrangementen van MiFaSoleX. Wat dacht je van een culinair driegangendiner, een bezoek aan het Mercedes Museum of een spannende Escape Room of een gezellige barbecue? Of combineer de landelijke toertocht met een ludieke competitie en ga een plezierige strijd aan! Tijdens de rit zorgen verschillende teamopdrachten voor de noodzakelijke pauzes. De opdrachten kunnen alleen voltooid worden wanneer je goed met elkaar samenwerkt.

Eropuit in een DAF

Oerhollands, dat is de DAF 33! Rij in deze prachtige oldtimer door het Brabantse landschap langs pittoreske plekjes in typisch Kempische dorpen. Combineer een Daftoer met verrassende stops bij het Mercedes Museum of Streekmuseum. Kies voor de Kastelentocht of een bezoek aan het DAF Museum in Eindhoven. Ontdek hier tijdens een rondleiding hoe techniek en romantiek hand in hand gaan. Kun je niet kiezen tussen de Solex en de DAF? Geen punt! Wissel de DAF halverwege om voor een ritje op de Solex. Bij MiFaSoleX geniet je altijd van een compleet dagje uit!Tip: Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Kom nostalgisch vergaderen bij MiFaSoleX!

MiFaSoleX in Maarheeze leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

MiFaSoleX

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.