Zakelijke bijeenkomsten in Kasteel de Schaffelaar


-advertentiepositie-Zakelijke bijeenkomsten in Kasteel de Schaffelaar

Kasteel De Schaffelaar vormt het perfecte decor voor een geslaagde bijeenkomst. Voeg hier de luxe catering van De Preuverie aan toe en de gasten zullen onder de indruk zijn. Kasteel De Schaffelaar bestaat uit zeven zalen met elk een eigen gezicht. Een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst kan gecombineerd worden met een chique diner in de Hackfortzaal, een drankje aan de Kasteelbar of lekker loungen in de trendy Kasteelkelder. Het landgoed om het kasteel kan ook gebruikt worden voor sportactiviteiten.

De zalen zijn verschillend van grootte, waardoor zowel kleine als grote bedrijven in het kasteel terechtkunnen. Het is mogelijk één zaal te huren, maar ook meerdere zalen die met elkaar kunnen worden verbonden. De vergaderruimten zijn uitgerust met een flip-over en een projectiescherm. Daarnaast is het mogelijk om een geluidsinstallatie en beamer te huren. Het kasteel biedt diverse arrangementen voor bedrijfsuitjes.

Zakelijke bijeenkomsten in Kasteel de Schaffelaar in Barneveld leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek kasteeldeschaffelaar.nl

Zakelijke bijeenkomsten in Kasteel de Schaffelaar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.