Pure ontspanning bij Thermae Son


-advertentiepositie-Pure ontspanning bij Thermae Son

Thermae Son is gelegen midden in een bosrijke omgeving en vlak bij natuurgebied de Sonse Bergen. Het thema 'natuur en natuurlijke elementen' komt hier overal terug, zoals de elementen groen, water, hout, natuur en klei. De natuur is zowel binnen als buiten te beleven. Zelfs in de huisstijl, faciliteiten, behandelingen en arrangementen komen de elementen terug. Thermae Son beschikt over een ruim aanbod thermenfaciliteiten, zoals de Puur Natuur Sauna, de Sonse Bergen Sauna, de Houten Boerderij Sauna, de Bio-sauna en het vuurtonnetje met infraroodlicht, maar ook bubbelbaden en een rustruimte. Even afkoelen in het vriestonnetje en tot rust komen door de heerlijke geuren van de kruidentempel. In de prachtig riante tuin van Thermae Son kun je tijdens zonnige dagen genieten van een zomerse cocktail op een ligbedje langs het water.

Ontspannen bij Thermae Son

Massage en mini-scrub

Geniet van een heerlijk dagje sauna gecombineerd met diverse lichaamsbehandelingen. Wat dacht je van een Sabaaydi kokosstempelmassage of toch liever een Clarins mini-scrub voor het lichaam? Na een behandeling of rondje sauna even bijkomen in het restaurant bij de open haard met een hapje en een drankje. Ultieme verwennerij!

Tevens kun je bij Thermae Son terecht voor een nieuwe haarcoupe in de kapsalon, een lesje Yoga of een uurtje Spinning bij de sportafdeling. Kortom, Thermae Son is een bezoek waard.

Pure ontspanning bij Thermae Son in Son leent zich ook goed voor een vriendinnendag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.thermaeson.nl

Pure ontspanning bij Thermae Son
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.