Ontmoetingsreis Tilburg


-advertentiepositie-



Maak een ontmoetingsreis door Tilburg

Tijdens een ontmoetingsreis maak kennis met bijzondere mensen, die hun huis speciaal voor jou openstellen en hun verhalen delen. Ontmoet bijvoorbeeld een Japanse krijgskunstenaar, een handlezeres, een verzamelaar, kloosterlingen, kunstenaars en vele tientallen andere verrassende personen. Nieuwsgierig? Boek dan een bijzondere ontmoetingsreis en laat je verrassen! (Mogelijk van vier tot 200 personen.)

Verrassend Tilburg en meer biedt naast de ontmoetingsreis nog veel meer groepsactiviteiten aan. Van gezellig of spannend tot serieus. Van vliegeren, dansen, fotograferen, debatteren tot bouwen met lego. Voor elke groep iets geschikts.

Kerst

Behalve de bedrijfsuitje kunnen bedrijven hier ook terecht voor een bijzondere kerstbeleving. Het standaard kerstpakket is zò 2012! Verras je werknemers met een zelfshop-kerstpakket. Met een glaasje in de hand, live muziek op de achtergrond en een lekker hapje binnen handbereik shopt iedereen zijn eigen kerstpakket bij elkaar op een knusse kerstmarkt.

Verrassend Tilburg

De reis

De dag start als groep op een gezellige locatie, waar de onder het genot van een drankje de uitleg volgt over de ontmoetingsreis, het programma en de routekaart. In groepjes van vier tot zes personen gaan de deelnemers te voet, per fiets of auto naar de eerste bestemming. Waar dat is? Dat blijft een verrassing! Het atelier van een kunstenaar, de woonkamer van een transseksueel of de werkplaats van een uitvinder. Maar het kan ook iets heel anders zijn! Elk groepje ontmoet andere bijzondere mensen, zodat iedereen elkaar na afloop veel te vertellen heeft. U kunt kiezen voor 2 of 3 ontmoetingen, respectievelijk duurt dit 3 tot 4 uur

Workshops

De ontmoetingsreis is te boeken in combinatie met een leuke workshop. Kies voor creatief, sportief, culinair of muzikaal en maak er een leuke dag van! Ook de organisatie van een borrel, diner of een vergadering is in goede handen bij Verrassend Tilburg & meer.

Ontmoetingsreis Tilburg in Tilburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.verrassendtilburgenmeer.nl

Ontmoetingsreis Tilburg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.