1

Maak een ontmoetingsreis door Tilburg
Ontmoetingsreis Tilburg

Ga je mee op ontmoetingsreis?

Deuren die normaal gesloten blijven, gaan open tijdens een ontmoetingsreis door Tilburg. Maak kennis met bijzondere mensen, die hun huis speciaal voor jou openstellen en hun verhalen delen. Ontmoet een Japanse krijgskunstenaar, een handlezeres, een verzamelaar, kloosterlingen, kunstenaars en vele tientallen andere verrassende personen. Nieuwsgierig? Boek dan een bijzondere ontmoetingsreis en laat je verrassen! (Mogelijk van vier tot 200 personen.)

Nieuw!

Er zijn nu ook ontmoetingsreizen door het Brabantse platteland. Een kennismaking met de leer- en schoenindustrie van vroeger en nu, rondom de Loonse en Drunense duinen. Bezoek oude fabriekjes, hedendaagse ontwerpers en bijzondere mensen. Maak de tocht met de fiets, scooter of eigen auto!

Kerst

Behalve de bedrijfsuitje kunnen bedrijven hier ook terecht voor een bijzondere kerstbeleving. Het standaard kerstpakket is zò 2012! Verras uw werknemers met een zelfshop-kerstpakket. Met een buidel dukaten ter waarde van het kerstpakket shopt iedereen zijn eigen cadeau('s) bij elkaar op een sfeervol aangeklede markt, vol kraampjes met diverse producten.

Verrassend Tilburg

De reis

De dag start als groep op een gezellige locatie, waar de onder het genot van een drankje de uitleg volgt over de ontmoetingsreis, het programma en de routekaart. In groepjes van vier tot zes personen gaan de deelnemers te voet, per fiets of auto naar de eerste bestemming. Waar dat is? Dat blijft een verrassing! Het atelier van een kunstenaar, de woonkamer van een transseksueel of de werkplaats van een uitvinder. Maar het kan ook iets heel anders zijn! Elk groepje ontmoet andere bijzondere mensen, zodat iedereen elkaar na afloop veel te vertellen heeft. U kunt kiezen voor 2 of 3 ontmoetingen, respectievelijk duurt dit 3 tot 4 uur

Workshops

De ontmoetingsreis is te boeken in combinatie met een leuke workshop. Kies voor creatief, sportief, culinair of muzikaal en maak er een leuke dag van! Ook de organisatie van een borrel, diner of een vergadering is in goede handen bij Verrassend Tilburg & meer.


Nieuw

Nieuw is de bijzondere ontmoetingsreis door het heden en verleden van het leer. Tijdens een tocht door de Langstraat (gebied rondom Loon op Zand, Waalwijk, Heusden en Woudrichem) komt u in de bakermat van de schoenenindustrie. Nog niet zo lang geleden hebben hier meer dan 500 schoenfabrieken ons allen van de bekende merken schoenen voorzien. De productie is grotendeels verdwenen maar de schoenontwerpers, de voormalige fabrieksdirecteuren en de herinneringen aan het ambacht zijn nog volop in leven! Ga mee op reis!

Nieuw zijn ook de ontmoetingsreizen in de vestingsstadjes Heusden en Woudrichem. Binnen de oude stadsmuren wonen de meest bijzondere mensen!

Ontmoetingsreis Tilburg in Tilburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Maak een ontmoetingsreis door Tilburg