Informatieboerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij

nformatieboerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij

In het mooie recreatiegebied Spaarnwoude staat Informatieboerderij Zorgvrij. Van november tot mei staan de koeien op stal. De schapen staan bijna het hele jaar buiten, maar in maart haalt de boer ze een paar weken binnen om te lammeren.

Vlakbij ligt een speelbos, waar ruimte is voor hutten bouwen en avontuur. Er zijn drie grote tipi's van wilgen en een flinke waterpartij. Dat roept om een nader onderzoek! Laarzen aan en spelen maar.

Op de boerderij zijn er behalve koeien en schapen ook varkens, geiten, kippen, en konijnen te bewonderen. Kinderen ontdekken alles over het boerderijleven op boerderij Zorgvrij. Kinderen kunnen lekker griezelen tijdens een speurtocht door het spinnenbos. Ook voor bedrijfsuitjes is Informatieboerderij Zorgvrij zeer geschikt. Werk aan teambuilding en sfeer tijdens de verschillende workshops. Kijk voor alle mogelijkheden op de website.

nformatieboerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij in Velsen-Zuid leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

nformatieboerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.