Biertje, balletje, bowlen. Feestje in Palm Party House!

Palm Party House

Gezellig avondje uit? Ga bij Palm Party House de strijd aan met vrienden of familie op de bowlingbaan en geniet daarna van lekker eten.

Gezellig avondje uit

Een avondje bowlen valt bij de meeste mensen wel in de smaak. Maak een avond met vrienden of familie nog gezelliger met het arrangement Biertje Balletje Bowlen. Ga een uurtje bowlen, geniet van een portie luxe bitterballen en doe er een biertje bij. Op zaterdagavond zorgt een liveband of dj voor extra gezelligheid. Of kies voor het complete All-in-arrangement dat geschikt is voor een familiefeest of bedrijfsuitje. Na een uurtje bowlen schuift iedereen aan voor onbeperkt heerlijk eten. Wordt het gourmetten, de spiderpan of het verantwoorde bouillonbraaien? Sluit de avond af met gezellige muziek en een ijstaart.

Goed verzorgd feestje

De naam is niet voor niets 'Party House'. Hier is elke dag een feestje te beleven, hoe oud je ook bent. De leuke activiteiten, het lekkere eten en de muziek zorgen voor een goed verzorgd avondje weg, ideaal voor collega's, vriendengroepen en families. Palm Party House is bijna alle feestdagen geopend en er is altijd wel iets leuks te doen! Er zijn mogelijkheden voor een leuk kinderfeestje, met gourmetten of een discoparty.

Ken je het zusje van Palm Party House al? Ontdek De Theetuin in Ridderkerk!

Palm Party House in Zwijndrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Palm Party House

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.