De Voltage - Indoor Entertainment
De Voltage - Indoor Entertainment

De Voltage is een geweldig spektakel: 10.000 vierkante meter vermaak. Je hebt keus uit twintig sensationele activiteiten, waaronder karten, lasergamen, paintballen en één van de escaperooms. Daag je vrienden of collega's uit om zo lang mogelijk op de rodeostier te blijven zitten of bungel hulpeloos rond tijdens een potje Bungee Soccer. Krijg je al zin om de handen uit de mouwen te steken en je vrienden uit te dagen? Voor iedere groep heeft De Voltage een leuke uitdaging!Workshops

Behalve sensationele activiteiten heeft De Voltage nog meer in petto. Wat dacht je van een workshop graffiti spuiten? En schud de heupen los tijdens een workshop salsa of merengue. Ook sieraden maken, cocktails shaken en sushi maken doe je in Broekhoven. De Voltage is van alle markten thuis. Kies jouw lievelingsspel!

Feestje te vieren? De Voltage verzorgt je familie-uitje, kinderfeestje, bedrijfs- of vrijgezellenfeest.

De Voltage - Indoor Entertainment in Tilburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.devoltage.nl

De Voltage - Indoor Entertainment
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.