Karten en lasergamen in Hoogeveen - GESLOTEN

Karten en lasergamen in Hoogeveen - GESLOTEN

Dit uitstapje is definitief gesloten. Ervaar de snelheid, de spanning en het echte racegevoel bij Indoor Karting Hoogeveen. 1, 2, 3... go! Kom met je collega's, familieleden of vrienden en probeer de krachtige karts. Wie manoeuvreert zich het snelste door de scherpe bochten van het uitdagende parcours?

Karten

Indoor Karting Hoogeveen maakt karten voor jong en oud toegankelijk. In een razendsnelle kart van 270 cc scheur je over het circuit. Snelheden van 62 kilometer per uur zijn geen uitzondering! Gier door de bochten van het spannende circuit en kom als eerste over de finish. Wie wordt de winnaar? De minimale lengte om in een kart te passen is 1,60 meter. Voor kinderen zijn er speciale juniorkarts met een begrenzer.

Lasergamen

Naast karten kun je bij Indoor Karting Hoogeveenlasergamen in 'The Dark Planet', een grote ruimte met twee verdiepingen. Het is de grootste ruimte om te lasergamen van Noord-Nederland. De laserguns zijn radiografisch en computergestuurd. Zo kun je aflezen wie jou raakt, maar ook wie jij hebt geraakt. Ideaal om je vrienden en collega's de stuipen op het lijf te jagen.

Arrangementen

Maak een dagje actie bij Indoor Karting Hoogeveen compleet met een arrangement. Kies bijvoorbeeld voor het arrangement Sao Paulo. Hiermee ervaar je een echte kartwedstrijd, compleet met finale en prijsuitreiking met bekers. Ook is er een heerlijk buffet en onbeperkt drinken. Ook zijn er verschillende arrangementen zonder buffet mogelijk, maar wel met prijsuitreiking, zoals de Red Bull Grand Prix. Wie gaat er naar huis met de beker?

Karten en lasergamen in Hoogeveen - GESLOTEN in Hoogeveen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Karten en lasergamen in Hoogeveen - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.