Uitstapjes vlakbij Karten en lasergamen in...

Escaperoom The Basement

hoogeveen, Drenthe (1.06km)  -  In The Basement Hoogeveen vind je spannende escape rooms met pittige hersenkrakers. Help een archeoloog ontsnappen uit een kelder of wees de held in een grill-restaurant van een aantal decennia geleden.

Natuurontdekplek Zuiderpark

hoogeveen, Drenthe (2.74km)  -  Ga lekker ravotten in de vrije natuur en kom nestkastjes maken, vlotten bouwen en boompjes planten. Bij Natuurontdekplek Zuiderpark in het Zuiderpark leren kinderen alles over de natuur.

Vogelpark Ruinen

ruinen, Drenthe (7.19km)  -  Bijzondere, tropische vogels, maar ook de Nederlandse weide- en wadvogels. Allemaal zijn ze thuis in het vogelpark Ruinen. Wandel eens door dit prachtige park en ontmoet de mooiste vogelsoorten!

Museum De Wemme

zuidwolde, Drenthe (9.11km)  -  Ga mee terug in de tijd in museum De Wemme en bewonder de collectie oude handkarren en de expositie over Zuidwest-Drenthe. Maak ook een demonstratie tingieten mee!

Schaapskooi Achter 't Zaand

dwingeloo, Drenthe (9.86km)  -  Begin je bezoek aan Nationaal Park Dwingelderveld bij Schaapskooi Achter 't Zaand. Zie de schaapskuddes komen of gaan en bezoek op zondagmiddag de schaapskooi. Er vertrekt ook een mooi familiepad vanaf deze idyllische plek.

Natuurgebied Mantingerveld

mantinge, Drenthe (11.43km)  -  Struin over de zandpaadjes en de zandverstuivingen langs de mysterieuze jeneverbessen en ontmoet de schaapskudde op de grote stille heide. Natuurgebied Mantingerveld lijkt eeuwenoud, maar bestaat nog maar sinds 2017.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Karten en lasergamen in Hoogeveen - GESLOTEN