Midgetgolfen onder de bomen in Nationaal Fruitpark Ochten

Midgetgolf Betuwe

Midden in de Betuwe bevindt zich Nationaal Fruitpark Ochten. Een enorm park van wel 4,5 hectare groot, vol met de mooiste bomen, struiken en hagen. Beklim de uitkijktoren voor een prachtig uitzicht, speel een potje midgetgolf onder de bomen of ga lekker knuffelen in de kinderboerderij. Ook leer je hier nog eens van alles over fruit!

Fruitpark Ochten

Het Nationaal Fruitpark begon in 2010 met als doel bezoekers van alles te leren over fruitteelt en zo respect te krijgen voor natuur en cultuur. Je kunt bijvoorbeeld een cursus snoeien volgen of door middel van een workshop leren over bemesting en onderhoud van de bomen. Het park is inmiddels uitgegroeid tot een leuk doe-park voor jong en oud! Erg leuk is bijvoorbeeld de midgetgolfbaan met achttien holes, verspreid door het park.

Kinderen

Kinderen leven zich uit op de enorme schommel in de speeltuin, knuffelen met de geitjes in de kinderboerderij of gaan met een schepnetje op zoek naar kikkervisjes in één van de kikkerpoelen. Ook is er een leuke speurtocht van ongeveer een uur met leuke en leerzame vragen. Hoeveel tenen heeft een kip, hoe groot is een bijenvolk en uit hoeveel treden bestaat de uitkijktoren?

Een dagje in het Fruitpark is extra leuk met een barbecue, kookworkshop of high tea!

Midgetgolf Betuwe in Ochten leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,50 p.p.), schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Midgetgolf Betuwe

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.