Blazenka: teken- en schilderworkshops voor particulieren en bedrijven
Blazenka

Ben je het zat om tegen die kale muur aan te staren? Een kunstzinnige workshop is de oplossing! Maak zelf een vrolijk kunstwerk voor aan de wand. Geniet samen van een goedverzorgde workshop in Haarlem, onder leiding van Blazenka. Of je nou een creabea bent of niet, er is altijd een op maat gemaakte workshop, aangepast aan het gezelschap of een thema: vrijgezellen, zwangerschap, liefde, zussen, enzovoort! Ook een dag met je collega's kan geregeld worden: creatieve teambuilding! Leer op een creatieve manier iets over jezelf en de anderen op het gebied van samenwerking.

Originele teambuilding

Wel even spannend, maar een bijzondere ervaring: samen met je collega's een kunstwerk maken. Blazenka heeft creatieve opdrachten voor bedrijven in petto. Naderhand geeft ze advies over samenwerking en hoe die eventueel verbeterd kan worden. Een leuke manier van teambuilding, en ook nog eens effectief.

Workshops en meer!

Kunst, gedichten, verhalen en creatieve workshops worden door Blazenka laagdrempelig gemaakt. Jij kiest en Blazenka zorgt voor een gezellige dag samenzijn. Ondertussen leer je ook nog over kleuren, vormen en bewegingen. Krijg je al zin om kennis te maken met schilder- of tekenmaterialen en technieken? Probeer acrylverf, houtskool of pastelkrijt! Voor meer informatie en foto's zie de website.

Tip: Blazenka ontwerpt ook kunst en schrijft verhalen op aanvraag. Iets moois boven de bank of een origineel geboortekaartje? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Ontdek-de-kunstenaar-in-jezelf-Blazenka

Blazenka in Haarlem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Blazenka: teken- en schilderworkshops voor particulieren en bedrijven