Het Geheim van Graaf Sassendonk

Let op: dit uitstapje bestaat niet meer. Wie heeft er wel eens van Graaf Sassendonk gehoord? Kom naar Zwolle en ga op zoek naar deze geheimzinnige graaf. Doe mee aan deze ontdekkingstocht langs mysterieuze plekjes in Zwolle en vind de sporen van Graaf Sassendonk.

Geschiedenis

Graaf Sassendonk was een belangrijke handelsman in de geschiedenis van de stad Zwolle. Nog maar een paar mensen weten wie hij was en dat hij een aantal geheimen had. Niemand wil er over praten... Ricky ging op zoek naar het geheim, maar hij is nu ook verdwenen. Wie gaat er mee op zoek naar Ricky en het geheim van Graaf Sassendonk?

Geheim

Met een super spannend interactief doe-boek, speciale gadgets voor onderweg en een eigen smartphone met internetverbinding gaan kinderen samen met hun ouders op zoek naar het grote geheim dat Graaf Sassendonk in Zwolle verstopt heeft! Duik in de virtuele wereld van de graaf en het mysterieuze zegel op de achterzijde van het interactief doe-boek neemt hen mee terug in de tijd. Scan de zegel bij de VVV Zwolle of via de website. Na een introductiefilm bij VVV Zwolle is iedereen in de juiste stemming om te speuren. Bekijk door de QR-zegels in het doe-boek te scannen de spectaculaire filmpjes en animaties. Beleef de spannende tocht, ontmasker het geheim en win nog extra prijzen met het doe-boek.

Tip voor de ouders: volg ondertussen de stadswandeling Sporen van Blauwvingers.

Het Geheim van Graaf Sassendonk in Zwolle leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.