Buggyrijden in het Gooi

Buggyrijden in het Gooi

Maak een rit door de buitenlucht. Ervaar het gemak en het plezier van een buggy of een ouderwetse Solex. Tijdens een tocht door de prachtige bosrijke omgeving van het Gooi voel je de zon op je gezicht en waait de wind door je haren.

Buggyrit

De Lage Vuursche, de Vecht en natuurlijk de Loosdrechtse Plassen. De omgeving van het Gooi is prachtig. Wil je hier ten volle van genieten? Stap in een buggy! Een buggy is een soort skelter waarmee je op de openbare weg mag rijden. Het is geen racewagen, maar een avontuurlijk vervoermiddel. De buggy's zijn geschikt voor twee personen. Samen met een instructeur rijd je de gekozen route.

Solex rijden

Wie houdt van nostalgie, die houdt van de Solex. Een ritje op deze ouderwetse bromfiets maakt ieder groepsuitje verrassend anders. Rijd door de mooiste natuur, langs kanalen en huizen. Kies een leuke route en ga op weg met de instructeur. Een rit op de Solex combineren met een andere activiteit? Er is nog veel meer te doen in het Gooi!

Segway rijden

Het rijden op een Segway is een unieke belevenis! De instructeurs leiden je door de Gooische pracht en praal. Geschikt voor gasten die de unieke ervaring willen beleven en een kleine route willen rijden. Deze gaat over de Hoorneboegse Heide en langs het vliegveld Hilversum weer terug.

Buggyrijden in het Gooi in Loosdrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Buggyrijden in het Gooi

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.