1

Indoor Paintballcentrum 't Gooi

loosdrecht, Noord-Holland (0.02km)  -  Niet bang voor wat blauwe plekken? Of toch liever een spelletje zonder teveel pijn? Ga dan paintballen of lasergamen bij het paintballcentrum in Loosdrecht! Ga de strijd aan met collega's of vrienden.

Avontuurfabriek: indoor en outdoor groepsuitjes

loosdrecht, Noord-Holland (0.02km)  -  Van fluorgolf tot LED karten en van bungee soccer tot paintball: kies je favoriete activiteit en ga het avontuur aan bij de Avontuurfabriek! Hier wacht ruim 13.000 vierkante meter aan indoor plezier. Er is buiten ook genoeg te beleven.

Ryfas Helicopters

hilversum, Noord-Holland (0.96km)  -  Bekijk de wereld eens van een andere kant, namelijk van boven! Bij Ryfas Helicopters is het naast een rondvlucht mogelijk de helikopter zelf te besturen!

Kasteel-Museum Sypesteyn

loosdrecht, Noord-Holland (1.31km)  -  Kasteel Sypesteyn is aan het begin van twintigste eeuw gebouwd door jonkheer van Sypesteyn. In het museum bewonderen de bezoekers zijn verzamelingen en familieportretten.

IJsboerderij Van Herk

loosdrecht, Noord-Holland (1.94km)  -  Ontdek het boerenleven op IJsboerderij Van Herk. In het hooi spelen, dieren verzorgen, tractor rijden: een leuk dagje uit op het platteland, met tussendoor een heerlijk ijsje.

Natuurgebied Einde Gooi en Cronebos

hilversum, Noord-Holland (2.27km)  -  Kom dieren spotten op de voormalige 'woeste gronden'. Vanaf de negentiende eeuw is hier weer fanatiek bos aangeplant. Dit heeft gezorgd voor een thuis voor vele verschillende dieren.

Intratuin Hilversum

kortenhoef, Noord-Holland (2.9km)  -  Winkelen en tuinieren gaan hand in hand bij Intratuin Hilversum in het plaatsje Kortenhoef.

Imkerij en B&B 't Schuurtje

loosdrecht, Noord-Holland (3.29km)  -  Maak even een tussenstop tijdens je fiets- of wandeltocht bij Imkerij 't Schuurtje. Bekijk de kaarsenmakerij, de landwinkel en natuurlijk de bijen.

Museum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (3.72km)  -  In het voormalige raadhuis toont Museum Hilversum een collectie van architectuur, schilderijen en foto's. Buiten is hier net zo belangrijk als binnen.

Stadswandeling door Hilversum

hilversum, Noord-Holland (3.77km)  -  Hilversum heeft een rijke geschiedenis en mooie architectuur. Ontdek deze mediastad tijdens een interessante stadswandeling met een gids.

Bowling en Partycentrum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (3.96km)  -  Troef elkaar af op de bowlingbaan: wie gooit de meeste strikes? Bij Bowling & Partycentrum Hilversum kun je met kleine en grote gezelschappen terecht.

Dudok Architectuur Centrum

hilversum, Noord-Holland (4.16km)  -  Willem Marinus Dudok ontwierp als architect het raadhuis van Hilversum en drukte daarmee zijn stempel op de stad Hilversum. In het Dudok Architectuur Centrum is alles te vinden over zijn leven en werk.

Dille & Kamille Hilversum

hilversum, Noord-Holland (4.17km)  -  Robuuste eenvoud is het handelsmerk van Dille & Kamille. In deze winkel in Hilversum vind je mooie hebbedingetjes voor in huis, tuin en keuken, gemaakt van natuurlijke materialen.

MOUT Foodhal & Brouwerijcafé

hilversum, Noord-Holland (4.23km)  -  MOUT Foodhal & Brouwerijcafé is een foodhal vol streetfood en een brouwerij in één. Schuif hier aan de picknicktafels of in de lounges aan voor bites en maaltijden uit allerlei wereldkeukens. Op de bovenverdieping wordt bier van De Gooische...

Rondvaart over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen

loosdrecht, Noord-Holland (4.28km)  -  Een vaartocht door de watertuin van Nederland, de Loosdrechtse Plassen of langs de oevers van de rivier de Vecht. Bij Rederij Loosdrecht wordt het een ware beleving! Met heerlijke lunch of koffie met gebak aan boord.

Kinderboerderij De Hertenkamp

hilversum, Noord-Holland (4.71km)  -  Knuffel met de schapen, ravot in het speelkasteel en geniet daarna van een ijsje. Ook mogen er dieren blijven logeren op kinderboerderij De Hertenkamp.

Fort Kijkuit

kortenhoef, Noord-Holland (4.85km)  -  Fort Kijkuit is een eeuwenoude vesting. Naast dat Natuurmonumenten kantoor houdt op deze bijzondere plek, kun je er heerlijk wandelen en picknicken.

Zwembad De Lieberg

hilversum, Noord-Holland (4.89km)  -  In Zwembad De Lieberg kom je niet om te chillen. Zwem zo snel als je kunt door het wedstrijdbad van 25 meter en verbeter je conditie!

Studio 21

hilversum, Noord-Holland (5.17km)  -  Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je congres, evenement of livestream? Midden op het Mediapark in Hilversum staat de gigantische Studio 21!

Streekmuseum Vredegoed

tienhoven, Utrecht (5.44km)  -  Bezoek Streekmuseum Vredegoed en duik in het verleden van het veengebied. Ga 100 jaar terug in de tijd en ontdek het unieke veengebied te voet, per fiets of fluisterboot.

Midgetgolftuinen Lage Vuursche

lage vuursche, Utrecht (5.68km)  -  Actief bezig zijn en genieten van een mooie omgeving kan bij de Midgetgolftuinen van Lage Vuursche. In de tuinen liggen drie verschillende banen.

Ottenhome

kortenhoef, Noord-Holland (5.68km)  -  Ottenhome verhuurt zeilboten, sloepen, roeiboten en kano's voor een dag varen over de Wijde Blik. Leuk voor een actief vrijgezellenfeest of personeelsuitje!

NatureBliss Walks

lage vuursche, Utrecht (5.69km)  -  Tijdens een wandeling door de natuur met NatureBliss Walks kom je helemaal tot rust. Word één met de natuur!

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Buggyrijden in het Gooi