AR City Game

AR City Game

Ontrafel de geheimen van een Russische spion door codes op te lossen. Of sluit je aan bij El Profesor uit de hitserie La Casa de Papel en bereid een waterdicht plan voor om miljoenen weg te sluizen. De spellen van AR City Game zijn leuk om met een groep te spelen maken een dagje in de stad superspannend. Door augmented reality zie je virtuele objecten en omgevingen in de echte wereld. Deze gave techniek wordt gecombineerd met puzzels en escaperoom-achtige missies. Speel met één team of deel een grotere groep op in meerdere teams en ga de strijd aan. Wie weet de opdracht het snelst uit te voeren? Voor een compleet dagje weg biedt AR City Game diverse arrangementen met bijvoorbeeld een lunch of een vergaderlocatie.

De citygames zijn in elke stad te spelen. AR City Games biedt arrangementen in de volgende steden: Amsterdam, Amersfoort, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Zwolle en Utrecht.

AR City Game in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Groepsuitje in stad Foto: AR City Game

Groep tijdens speurtocht Foto: AR City Game

Groep doet opdrachten in stad Foto: AR City Game