Ik Hou Van Holland Quiz


-advertentiepositie-



Ik Hou Van Holland Quiz

In het sfeervolle Baantjermuseumcafé aan de rand van de rosse buurt zijn de tafeltjes mooi versierd. Op een groot scherm heet Linda de Mol je welkom en dan bepaal je eerst wie van je team de Ik Hou van Holland captain wordt.

Ik Hou van Holland Quiz in Amsterdam Heb je een teamcaptain gekozen? Dan kan de Ik Hou van Holland Quiz beginnen! Bereid je voor op makkelijke, maar ook pittige vragen over sport, het Koningshuis en showbizz. In de andere rondes krijg je unieke beeld- en geluidsfragmenten voorgeschoteld. Weet je het antwoord? Ren dan naar de microfoon en roep het. Maar pas op: is je antwoord fout, dan gaan de punten naar de andere partij! Daarna gaat Ik Hou van Holland verder met het uitbeelden van Bekende Nederlanders, maar zonder het noemen van een naam. Als laatste volgt de bloedstollende finale van Ik Hou van Holland. De quiz wordt afgesloten met karaoke zingen. Beleef jij straks in Amsterdam deze hilarische spelshow? Reserveer de Ik Hou Van Holland Quiz!

  • Ronde 1- Ik Hou van Holland vragenrondje
  • Ronde 2- liedje raden
  • Ronde 3- BN'ers
  • Ronde 4- Filmpje!
  • Ronde 5- karaoke kontest
  • Ronde 6- finale Ik Hou van Holland

Ik Hou Van Holland Quiz in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.amsterdamexcursies.nl

Ik Hou Van Holland Quiz
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.