Bedrijfsuitje op Terschelling

Bedrijfsuitje op Terschelling

MooiWeer Terschelling bied je een combinatie van activiteiten en het pure eilandgevoel! Ga lekker met je collega's uitwaaien op het waddeneiland Terschelling en werk aan de onderlinge band! Ga schatgraven, jutten of wandelen langs het strand. Gegarandeerd leer je elkaar op een hele andere manier kennen. De eilandkennis van MooiWeer en de brede ervaring met het organiseren van zakelijke evenementen bieden de garantie voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Download de brochure van MooiWeer.

Teambuilding op Terschelling

De bootreis over de Waddenzee zorgt er al voor dat de hoofden weer leeg zijn en alle neuzen dezelfde kant op staan. Bij aankomst op het gastvrije eiland ervaar je daadwerkelijk het pure eilandgevoel; frisse zeewind, strandpaviljoens met schitterende uitzichten, mooie fietsroutes en ongerepte natuur. 

Uiteraard is er daarnaast voldoende ruimte voor je eigen zakelijke invulling, waarbij MooiWeer je met brede kennis en ervaring op het gebied van teambuilding kan adviseren en assisteren. 

Bedrijfsuitje op Terschelling in Terschelling West leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bedrijfsuitje op Terschelling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.