Zakelijke evenementen op Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk zakelijk

Evenement organiseren op een wel hele bijzondere locatie? Huur Paleis Soestdijk! Dit prachtige witte paleis is ook beschikbaar voor zakelijke evenementen. De Oranjerie is prachtig voor productpresentaties en recepties voor grote groepen. De Stuczaal en de Witte Eetzaal zijn de place to be voor een heerlijk diner. Neem een kijkje in de oude keuken of de Oude Wijnkelder tijdens een proeverij of bezoek de watertoren en Engelse Paleistuinen. Een onvergetelijk zakelijk evenement in koninklijke sferen!

Culturele evenementen, besloten diners of bijzondere ontmoetingen; alles krijgt allure op deze koninklijke locatie. Paleis Soestdijk is goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeercapaciteit. In de omgeving van het paleis zijn diverse overnachtingsmogelijkheden.

Vanwege de indeling van het paleis en de daarbij behorende logistiek, kan het paleis in principe alleen in zijn geheel gehuurd worden. Praat met de aanbieder over de mogelijkheden.

Nieuwe toekomst

Sinds december 2017 zijn landgoed en Paleis Soestdijk weer in particuliere handen. De nieuwe eigenaar wil van het paleis een prachtig podium maken voor zakelijke presentaties, aangevuld met horeca en publieke evenementen.

Paleis Soestdijk zakelijk

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.