1

Duinrell
Doe een dagje Duinrell: voor echte adrenalinekikkers!

Beleef een spetterend dagje uit bij Duinrell! Glij van een 22 meter hoge glijbaantoren, vaar en bots in de botsbootjes en maak een ritje in een van de spannende achtbanen. Heb je het een beetje warm gekregen van al die adrenalinekicks? Neem een frisse duik in het Tikibad. Doe een gezellig dagje Duinrell met het hele gezin!

Een dagje Duinrell vliegt voorbij, want er is zoveel te zien en te doen! Met tientallen attracties geschikt voor groot en klein, jong en oud, angsthaas en waaghals.

Spannendste attracties

Handig: bekijk de adrenalinemeter op de website van Duinrell en check welke attracties het spannendst zijn. Zo weet je welke ride je absoluut niet wilt missen - en voor welke je vooraf nog wat moed wilt verzamelen. Falcon en Wild Wings staan bovenaan als grootste adrenalinekicks. De Falcon maakt een kaarsrechte duikvlucht van wel zeventig kilometer per uur!

Ook voor de kleintjes

Voor de kleine bezoekers zijn er ook genoeg avonturen te beleven. Ga lekker spelen in Indoorspeeltuin Rick's Fun Factory, beklim het Kidskasteel, verken het park in de Minitrein en bezoek de sprookjes in Wonderland. Of trek de stoute schoenen aan en ga langs bij Rick's Avonturen Burcht! Wie weet loop je Rick de Kikker wel tegen het groene lijf.

Geen zin om na een dag Duinrell in de file te staan? Blijf gezellig eten bij een van de vele restaurants in het attractiepark, of overnacht in een Duingalow en maak er een dagje plus nachtje uit van.

Duinrell in Wassenaar leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,95 p.p.), schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.duinrell.nl

Foto: Duinrell.
Foto: Duinrell.
Foto: Duinrell.
Foto: Duinrell.
Foto: Duinrell.
Foto: Duinrell.
Foto: Duinrell.
Foto: Duinrell.
Foto: Duinrell.
Foto: Duinrell.

-advertentiepositie-