Op avontuur met de solex, step of sloep: net even anders

Dolfijn watersport

Geniet van de prachtige natuur in het noordelijkste puntje van Limburg tijdens een actief of recreatief dagje op het water met een luxe sloep van Dolfijn Watersport en Recreatie. Verken de omgeving op je gemak of peddel met een kano over de Limburgse Mookerplas. Leuk voor het hele gezin! Niet zo'n waterrat? Kies voor de step voor een tocht door de prachtige omgeving van Mook. In de winter ook in het weekend geopend!

Dolfijn Watersport en RecreatieDe combinatie van avontuur, sport, gezelligheid en de buitenlucht betekent gegarandeerd een leuk dagje weg. Kies bijvoorbeeld voor:

Liever met beide benen op de grond? Dan kun je gaan steppen of fietsen. Er is een prachtige mountainbikeroute met een paar pittige klimmetjes en smalle boswegen. Ook waterliefhebbers kunnen te kust en te keur en kiezen bijvoorbeeld voor één van de motorboten of zeilboten. Als je zelf niet kunt zeilen is dat geen probleem, dan kan er op aanvraag iemand van Dolfijn mee.

Verzorgd dagprogramma

Kun je niet kiezen uit al deze leuke activiteiten? Kies dan voor heel dagje uit in Limburg en boek een sportief dagprogramma. Van 's ochtends vroeg tot het eind van de middag stuurt Dolfijn Watersport en Recreatie de hele groep op pad. Je bent de hele dag actief bezig met handboogschieten, kano varen, sumoworstelen of zeilen.

Terras aan het water

Na afloop rust je lekker uit met een hapje en drankje op het terras aan het water. Je kunt hier ook picknicken, of een picknickmand meenemen in de boot. De afsluiting van je heerlijke dagje weg is een smakelijke barbecue, al jarenlang topper bij Dolfijn.

Dolfijn watersport in Mook leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 7,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Dolfijn watersport

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.