1

Biej de Tant
Biej de Tant

De huifkartochten van bistro Biej de Tant nemen de bezoeker mee door het lokale natuurlandschap van Schinveld en haar omgeving. Sta oog in oog met Schotse Hooglanders die vrij in de Schinveldse bossen leven.

Geniet van het prachtige uitzicht vanaf de huifkar en help de paardenmenner bij zijn werk. De huifkartochten zijn ook geschikt voor mindervalide gasten. Eén huifkar beschikt over een zeer lage instap voor mensen die slecht ter been zijn, de andere huifkar is speciaal aangepast voor rolstoelen. Onderweg is er de mogelijkheid even te stoppen en het landschap van dichtbij te bekijken. Bistro Biej de Tant is alleen op zondag geopend. Daarnaast kunnen ze op afspraak allerlei arrangementen verzorgen: High Tea, koetsritten, bloemschikken, barbecue, een hapje en drankje voor onderweg. Alles kan met elkaar gecombineerd worden. Biej de Tant stelt een passend programma samen, geheel naar wens!

Biej de Tant in Schinveld leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, schoolreisje, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Biej de Tant