Speeltuin Kitskensberg
Speeltuin Kitskensberg

Tussen vijf hectare bos op een glooiend gebied in Roermond staan ruim tachtig speeltoestellen in speeltuin Kitskensberg. Kinderen tot achttien jaar kunnen zich uitleven op de klimtorens, speelforten, in het doolhof, op de tokkelbaan en het piratenschip. Ook is er een trampolinepark waar je salto's en toffe tricks mag doen. Wandelen, uitrusten en genieten kan op één van de vele plekjes rondom de speeltuin. Op het terras is een hapje en een drankje voor een betaalbare prijs verkrijgbaar. Kortom, een middag genieten voor het hele gezin.

Bijzonder: In speeltuin Kitskenberg wordt er veel aandacht besteed aan inclusief samenspelen voor kinderen met en zonder beperking. Er is een unieke verkeerstuin waar zelfs kinderen met een zichtbeperking kunnen spelen. En ook gaaf waterspel van 16 meter lang. Kinderen in een rolstoel kunnen genieten van een rolstoel carrousel en rolstoel trampoline.

Speeltuin Kitskensberg in Roermond leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.speeltuinkitskensberg.nl

Speeltuin Kitskensberg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.