Beoordelingen Speeltuin Kitskensberg

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 juli 2018

Datum beoordeling: 16 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag eerste keer geweest en zeker niet de laatste... Water, zand, top speeltoestellen netjes onderhouden daarbij nog eens heerlijk koel tussen de bomenen dat allemaal voor deze lage inkomprijs... Proficiat !!!!

Beoordeling gegeven door Veerle .

Super leuk!! Aanrader
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-05-2018

Datum beoordeling: 16 juli 2018

Reisgezelschap: gezin

Leuk voor jong en oud!! Voor de allerkleinsten tot aan de volwassenen (die diep van binnen nog kind zijn) is gedacht!! Een hele dag vol plezier!!

Beoordeling gegeven door Kristel .

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 juli

Datum beoordeling: 16 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super leuke speeltuin alles erop en eraan, mijn kinderen vinden het geweldig!!!

Beoordeling gegeven door Karin.

Super speeltuin voor jong en oud
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Meerdere keren

Datum beoordeling: 26 april 2018

Reisgezelschap: gezin

Echt een supermooie speeltuin als kind heb ik hier mooie herinneringen mogen maken en nu als moeder van 4 met de kinderen weer super mooie herinneringen erbij maken. De kinderen staan te springen als ik vraag of ze erheen willen. Veel speelmogelijkheden, in de zomer een zwembadje om af te koelen een super fijne horeca met leuke prijzen en voor de grotere kinderen een midgetgolf zodat ook die zich niet vervelen

Beoordeling gegeven door Fam hilferink.

Geweldige Speeltuin!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14 April 2018

Datum beoordeling: 22 april 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super leuke speeltuin! Mooie omgeving,veel afwisselende speel mogelijkheden. Als het warmer word ook nog een leuk klein zwembad erbij,lekker voor af te koelen. Fijn terras,lekkere versnaperingen. Als het wat drukker is nog altijd even gezellig. Petje af ook voor alle vrijwilligers.

Beoordeling gegeven door Familie Snellen.

Beste speeltuin uit
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1985-2018

Datum beoordeling: 22 april 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij wonen in Keulen, maar als wij op bezoek bij familie in Heinsberg gaan, is het ons de mooite waard even nog 20 km verder te rijden om onze kleine knull een uurtje of twee op Kitskensberg spielen te laaten. Wij hopen ook op nog meer toestellen voor gehandicapten, want ook da is zeker behoefte aan. Ik geef graag 10 sterren. De speeltuin was vroeger(1985) all de beste en is het nog steeds. Groeten uit Keulen, Elisabeth van Langen

Beoordeling gegeven door Elisabeth van Langen .

Op en Top alles wat een kind zich wenst bosrijke o
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-4-2018

Datum beoordeling: 22 april 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Alles aanwezig kind zal zich er nooit vervelen. Op en top van zwembaden minigolfbaan doolhof bos en ga zo maar door in de bosrijke omgeving voor maar 1,25 een heerlijk familieuitje

Beoordeling gegeven door Fatima Ettarfass .

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-04-2018

Datum beoordeling: 22 april 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super leuke speeltuin. Al regelmatig geweest. Leuk badje om in af te koelen, leuke speel toestellen, mooie zitplaatsen, goede horeca. Ook de entreeprijs en de prijs in de horeca zijn goed, kortom voor een leuke dag voor weinig geld moet je echt hier zijn.

Beoordeling gegeven door Daniels.

Super leuke speeltuin
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19-04-2018

Datum beoordeling: 22 april 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een erg grote schaduwrijke speeltuin waar voor kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 8 jaar veel te ontdekken en spelen is. De entree van €1,25 nodigt uit om vaak te komen spelen

Beoordeling gegeven door Fam. Janissen.

Super speeltuin
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 april 2018

Datum beoordeling: 22 april 2018

Reisgezelschap: gezin

Super fijne speeltuin, de kindjes kunnen er fijn spelen staat ook een zwembad voor dagen als het heel warm is. Er is ook veel voor hele jongen kindjes! Voor de volwassenen is er veel plek om fijn tezitten en het is er heel goedkoop met eten en drinken en de entree is ook spotgoedkoop! Super gezellig en ook heel fijn om kinder feestjes te houden. Zeker een aanrader!!

Beoordeling gegeven door Shirley.

Top speeltuin
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18-04-2018

Datum beoordeling: 22 april 2018

Reisgezelschap: gezin

De entree is goedkoop. Je kunt eigen eten en drinken meenemen. Lekker picknicken met mooi weer en zelf verkopen ze ook van alles. Er zijn super veel speeltoestellen voor de jonge maar ook oudere kinderen geen standaard. De kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken. Ook is er een zwembadje die voor verkoeling zorgt bij warm weer!. Niet te vergeten de ligging van de speeltuin is super mooi. Wanneer je i de buurt bent moet je zeker langsgaan spijt zul je niet krijgen!

Beoordeling gegeven door Jolie.

Super leuke speeltuin
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-04-2018

Datum beoordeling: 22 april 2018

Reisgezelschap: gezin

Een hele leuke speeltuin net leuke speeltoestellenwat netjes onderhouden word. En voor de warmere dagen is er een zwembad waar je lekker in kan afkoelen. Er is een frietkar en kantine aanwezig waar je een lekker hapje en drankje kan bestellen.

Beoordeling gegeven door Margriet .

Beste speeltuin!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-8-2017

Datum beoordeling: 1 september 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldige speeltuin waar de kids kunnen spelen in de speeltoestellen of lekker in het zand. Voor de ouders zijn er veel zitplaatsen, waar zij de rest van de dag lekker kunnen genieten. Daarnaast is de entree spotgoedkoop en kun je ook nog voor weinig geld wat te drinken of te eten kopen. Must see, go and play!

Beoordeling gegeven door Petra.

Goedkoop. Veel natuur. Leuk voor feestjes.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-8- 2017

Datum beoordeling: 31 augustus 2017

Reisgezelschap: alleenreizend

Een groenrijke speeltuin. De kinderen kunnen er heerlijk spelen. De entree is goedkoop . Je mag je eigen eten en drinken meenemen. Maar het daar te verkrijgen eten en drinken is ook niet duur.

Beoordeling gegeven door Antoinette.

Aanrader
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9-8-2017

Datum beoordeling: 31 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een veelzijdige, nette speeltuin voor weinig geld. Hier mag je je eigen eten en drinken meenemen, maar ook kopen voor een schappelijke prijs!

Beoordeling gegeven door Chantal.

Kinderen zijn de hele dag zoet
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 juni 2017

Datum beoordeling: 5 juni 2017

Reisgezelschap: gezin

Mooie, grote, veelzijdig speeltuin. Een gedeelte is een gewone speeltuin met de gangbare toestellen, in het bosgedeelte staan houten forten en huisjes waar de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Verder ook een modderhoekje, zwembadje, frietkraam en verkeerspleintje met fietsen. Wij rijden graag een stukje om voor deze speeltuin, de kinderen spelen hier uren achter elkaar.

Beoordeling gegeven door Vivian.

fantastische speeltuin
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 x per jaar

Datum beoordeling: 28 juni 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

ik kom er vaker met mijn kleinkinderen. alles is goed onderhouden (veel gehandicapten) en die entreeprijs is van de zotte, nog n echt ouderwetse speeltuin toppie!!!

Beoordeling gegeven door verseveld.