Boei 2 - barbecue en FunDonut - GESLOTEN

Boei 2 - barbecue en FunDonut - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Een barbecue in een FunDonut is een unieke ervaring! Een FunDonut is een ronde boot met in het midden een tafeltje. De ronde boot heeft een eigen elektromotor, een loungebank en in het midden staat een barbecue. Al varend barbecueën en loungen is toch wel de perfecte combi voor een warme zomerdag! Daarbij krijg je goed weer garantie. En je kunt ook nog eens kiezen of je de catering zelf regelt of laat regelen. Origineel voor een familiedag, uitje met vrienden of een vrijgezellenfeestje. Of lekker romantisch dobberen en dineren met z'n tweeën.

Boei 2 heeft meerdere donuts, waar maximaal tien personen in kunnen. Maar er wordt geadviseerd om met maximaal negen mensen in de boot te varen, zodat er nog voldoende ruimte is voor het eten. Ga je niet barbecueën, maar alleen varen, dan kun je prima met zijn tienen erin. Je kunt ook een luxe of gewone sloep huren bij Boei 2, of een stoere aluminium motorboot. Liever sportief? Stap dan in één van hun kano's.

Boei 2 - barbecue en FunDonut - GESLOTEN in Almere leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Boei 2 - barbecue en FunDonut - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.