Boei 2 Noorderplassen
Boei 2 - Bootverhuur - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Varen door Almere is een bijzondere ervaring. Een vaarbewijs is niet nodig. Na uitleg over hoe de sloep of motorboot werkt en wat de vaarregels zijn glijden jullie weg over het water voor een ontspannen uitje. Er zijn verschillende routes. Door de grachten, vaarten en stadsplassen van Almere, de natuurroute door het groen van de natuurgebieden rondom de stad en natuurlijk de weidse plassen op. Liever wat actiever? Stap dan in een Canadese kano. Over verdwalen op het water hoef je je geen zorgen te maken: je krijgt bij het huren van een bootje een vaarkaart van Almere mee.

Naast deze verschillende routes zijn er ook arrangementen op maat mogelijk. Een vaar-puzzelroute in een luxe sloep of motorboot, compleet met softdrinks en lekkers bijvoorbeeld. Of barbecue├źn op het water in de ronde FunDonut, waarbij jullie in een ronde sloep om de barbecue in het midden heen zitten. Of neem een gevulde picknickmand mee voor onderweg. Kijk voor alle mogelijkheden op de website.

De thuishaven van Boei 2 ligt bij Restaurant BoatHouse.

Boei 2 Noorderplassen in Almere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.boei2.nl

Boei 2 Noorderplassen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.