Wandelroute door de Millingerwaard


-advertentiepositie-Wandelroute door de Millingerwaard

Wildernis op maat van ARK organiseert struintochten door de Millingerwaard of Beuningse uiterwaard, waarbij iedereen meekan. De gids past zich aan de groep aan en kan verschillende hulpmiddelen regelen.

Mensen met een beperking kunnen gewoon mee tijdens deze wandeling! Het Wilderniscafé in Kekerdom heeft de beschikking over off-the-road-rolstoelen, de zogenaamde struinstoelen. Speciale banden maken deze duwrolstoelen geschikt voor het ruige terrein. Voor mensen met een visuele beperking is er informatie beschikbaar in aangepaste vorm: braille en gesproken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het maken van een speciale huifkartocht. De tochten duren ongeveer twee uur en lopen zoveel mogelijk via koeienpaadjes en langs moerassen naar het Waalstrand. Je komt tijdens de wandeling langs zandige rivierduinen met natuurlijk grasland, oude rivierstrangen en moeras. Afwisseling genoeg!

Wandelroute door de Millingerwaard in Kekerdom leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor mensen met een beperking, van jong tot oud.

 Bezoek www.ark.eu

Wandelroute door de Millingerwaard
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.