De Heeren van Suylighem: feesten en bowlen


-advertentiepositie-



De Heeren van Suylighem: feesten en bowlen

Gooi de voetjes maar van de vloer, want een feestje bij party- & conferentiecentrum De Heeren van Suylighem gaat door tot in de late uurtjes! Of je nu wilt bowlen, lekker barbecueën, een ritje met de scooter maken of gewoon een super gaaf feest geven: hier kan het allemaal!

Barbecueën en Bowling

Nieuw bij De Heeren van Suylighem is het Barbecue & Bowling Restaurant. Hier kun je met vrienden, familie of collega's een avondje lekker barbecueën aan tafel. En nog leuker: de hele avond mag je onbeperkt bowlen. Wie gooit de eerste strike?

Actief

Er zijn hier nog meer actieve uitjes te doen, zoals een ritje op een retroscooter door de prachtige omgeving. Of wat te denken van een potje paintball? Het doel is om de vlag van de tegenstander te veroveren, maar rondvliegende verfkogels maken dat niet altijd even makkelijk!

Feestje

De Heeren van Suylighem is ook dé expert op het gebied van feestjes. Er zijn zes zalen, allemaal even prachtig en met hun eigen thema. Zoals de Berghut, voor een echt après-skifeestje!

De Heeren van Suylighem: feesten en bowlen in Zuilichem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.deheerenvansuylighem.nl

De Heeren van Suylighem: feesten en bowlen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.