1

Gestopt: Overnachten in een weiland met leuke indianenactiviteiten




Gestopt: Overnachten in een weiland met leuke indianenactiviteiten

GESTOPT:

Tijd om er even tussenuit te gaan met familie, vrienden of collega's? 's Avonds heerlijk bijpraten bij een knapperend haardvuur, overdag boogschieten met de kinderen, houthakken of van een wijntje genieten op een zacht schapenvachtje? Kom dan naar In Het Gareel van de familie Bogers. Op het landgoed van hun ouderlijke boerderij staan twee tipi's, waarin een overnachting een bijzondere belevenis wordt. Geniet van de natuur, de dieren en het kleinschalige karakter van het verblijf. Met een haardvuur in het midden van de tipi's blijf je altijd lekker warm en met de Indianenactiviteiten op het terrein verveel je je geen moment!


Paardrijden, huifkartochten en boogschieten

Op de boerderij dichtbij natuurreservaat Kampina, valt veel te beleven. Neem rijles op een paard of een pony, leer mennen en maak een rondrit met een huifwagen of volg een koetspaardenworkshop. Samen met de hulp van recreatieteam 'New Roots' duik je echt in de wereld van de indianen en plan je een dag boordevol leuke activiteiten. Ook kan er een ander thema gekozen worden, waar de activiteiten op afgesteld worden. Het doel is om de gasten een beleving te bieden waarbij ze weer teruggaan naar de basis van het leven; 'back to basic'.

Overnachten of vergaderen in een echte tipi

De romantisch uitziende tipi's op de boerderij zijn droog en verwarmd door een heerlijk kampvuur in het midden van de tent. Het is daarom ook een ideale accommodatie voor kampeerders of paardrijders die op doorreis zijn. Ze zijn ingericht met veldbedden, krukjes, een vuurplaats en hout. Op aanvraag is er een mobiele keuken te huur. Ook is er een ontbijt- en picknickservice en toiletten en de douche bevinden zich op loopafstand. De tipi's zijn erg populair voor het vieren van verjaardagen, kinderfeestjes en familiedagen. Het recreatieteam 'New Roots' helpt bij het begeleiden van de verschillende activiteiten die mogelijk zijn op de boerderij. Ook zijn de Indianententen geschikt voor vergaderingen, zakelijke trainingen en cursussen.

 Bezoek www.inhetgareel.nl

Gestopt: Overnachten in een weiland met leuke indianenactiviteiten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.