Groepsuitje in de grotten van Valkenburg


-advertentiepositie-



Groepsuitje in de grotten van Valkenburg

Nog steeds geen idee voor een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of feestavond? TIP Zuid-Limburg heeft de leukste ideeën voor een Limburgs groepsuitje. Vooral de grottenprogramma's in Valkenburg en Maastricht zijn een echte aanrader!

Cocktails shaken in Maastricht, een grottentocht mini-survival, een workshop tapas maken of een lekkere wijnproeverij: een groepsuitje samen met TIP Zuid-Limburg kan niet meer stuk. Hou je van spanning en sensatie? Kies dan voor quadrijden of een steptocht. Doe je het liever wat rustiger aan? Dan is een rondleiding door Valkenburg een goed alternatief.

Vraag een offerte aan voor je groepsuitje, of bekijk de populairste arrangementen.

Groepsuitjes in Zuid-Limburg

TIP Zuid-Limburg organiseert ook spectaculaire feestavonden. Vooral de Saturday Night Cruise is erg bijzonder. Een avond lang genieten van een rondvaart over de Maas, compleet met lekker eten en een DJ. Ook het dinerbuffet in de grotten van Valkenburg is typisch Limburgs en een echte aanrader! Vind nog veel meer ideeën voor een themafeest!

"Het was heel interessant om te horen waarom de Kazematten zijn gebouwd en waar ze voor gediend hadden. De speurtocht en de opdrachten in de Kazematten waren super, omdat het voor jong en oud gemakkelijk te belopen waren en iedereen kon aan de opdrachten mee doen", vertelt een tevreden bezoeker.

Groepsuitje in de grotten van Valkenburg in Valkenburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.tip-zuidlimburg.nl

Groepsuitje in de grotten van Valkenburg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.