NAUPAR


-advertentiepositie-Zeilen naar Marker Wadden

Een perfect dagje op het water beleef je met NAUPAR! Stap aan boord van de de luxe driemaster Abel Tasman en ontdek de nieuwe eilanden van Marker Wadden. De boot legt aan bij het haveneiland, het enige eiland dat je echt kan bezoeken. Tijdens deze dagtocht vanuit de haven van Hoorn of Lelystad kun je meehelpen met zeilen of lekker ontspannen op het achterdek. Bij de tocht hoort ook een rondleiding met een gids van Natuurmonumenten. Na twee uur stap je weer aan boord om terug te varen naar de haven. NAUPAR is een samenwerking tussen de rederijen de Zeilvaart, Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Vanuit zestien havens rondom het IJsselmeer vertrekken de schepen van NAUPAR. Een dagje Enkhuizen, Lemmer, Lelystad of Kampen: met NAUPAR is alles mogelijk!

Familiedag

Heerlijk een dagje uitwaaien met vrienden of familie? Een zeilschip van NAUPAR is altijd een bijzondere blikvanger en brengt jou en je gezelschap naar de gewenste bestemming. Wordt het Amsterdam, het IJsselmeer of liever zeehonden bekijken op het wad? Maak een tussenstop in een leuke havenstad of regel eten aan boord. Ook voor vrijgezellenfeesten heeft NAUPAR leuke ideeën! Stap aan boord van één van de indrukwekkende en elegante schepen en laat het feest maar losbarsten!

Zakelijk

Ook een bedrijfsfeest of zakelijke meeting wordt veel leuker en uitdagender zonder vaste grond onder de voeten. Verlaat het vasteland en stap aan boord van een traditioneel zeilschip dat u brengt naar een bestemming naar keuze.

Wat te doen?

  • Weekendje zeilen
  • Dagje zeilen
  • Familiedag zeilen
  • Vrijgezellenfeest zeilen
  • Dagje zeilen Friesland
  • Bedrijfsuitje
  • Teambuilding zeilen
  • Personeelsfeest

NAUPAR in Lelystad leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.naupar.nl

Zeil mee met de Abel Tasman naar Marker Wadden. Foto: NAUPAR
Zeil mee met de Abel Tasman naar Marker Wadden. Foto: NAUPAR