Slapen bij de boer: Melkveehouderij Hoeve Banenburg

Melkveehouderij Hoeve Banenburg

Kom logeren bij Melkveehouderij Hoeve Banenburg op het mooie eiland Walcheren. Deze boerderij ligt tussen de beroemde Zeeuwse stadjes Middelburg en Veere op nog geen vijftien minuten fietsen van het strand.

Familie de Visser heeft een groot en gemengd bedrijf en kan gasten dan ook over alle facetten van het boerenleven vertellen. Slaap in een luxe tent naast de oude stal en beleef alle activiteiten op het bedrijf van dichtbij. Help bij het voeren van de kalfjes, kijk bij het melken of ga samen onkruid wieden tussen de bloemkool. Hier is altijd wel iets te doen.

In de omgeving kunnen bezoekers een kijkje nemen in het monumentale Veere, het bruisende Middelburg of pittoreske badplaatsen als Vrouwenpolder.

Het Betere BoerenBed

Melkveehouderij Hoeve Banenburg is aangesloten bij Het Betere BoerenBed. Alle boerderijen van Het Betere BoerenBed bieden gasten een heerlijke, rustige vakantie in het buitengebied. Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen dieren aaien in de dierenweide of de boer helpen met het werk. Voor kinderen is een verblijf in een boerderij ook heel erg leerzaam.

Vraag de gratis brochure aan!

Meer weten over melkveehouderij Hoeve Banenburg of een van de andere boerderijen die zijn aangesloten bij Het Betere BoerenBed? Vraag dan de gratis brochure aan. Of neem een kijkje op de website, waar je direct kunt boeken.

Melkveehouderij Hoeve Banenburg in Veere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.