Veere

Dagje Veere - wat te doen?

Uitstapjes in Veere (46)

Alpacas Zeelandia

aagtekerke, Zeeland  -  Wie een dagje uit met alpaca's weerstaan? Deze aaibare dieren wachten op je bij Alpacas Zeelandia, waar je kunt wandelen met alpaca's. Of genieten van een high tea terwijl de alpaca's om je heen scharrelen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)118 – 583 999 

Intratuin Koudekerke

koudekerke, Zeeland  -  Bij Intratuin Koudekerke is niet alleen alles voor in en om de tuin te vinden, er is ook een dierenafdeling en woonwarenhuis.

's zondags gesloten 

Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen

domburg, Zeeland  -  In de Zeeuwse plaats Domburg vind je het gezellige pannenkoekhuis Vierwegen. Geniet hier van heerlijke lekkernijen en blijf daarna slapen in een van de hotelkamers.

elke dag geopend 

Zwembad De Parel

domburg, Zeeland  -  Is de zee iets te koud? Ga dan lekker zwemmen in Zwembad De Parel in Domburg. Naast een binnenbad is er ook een buitenbad, saunalandschap en beautycentrum.

elke dag geopend 

Kuur- & Beautycentrum De Parel

domburg, Zeeland  -  Geniet van een heilzaam dagje in Domburg. De weldaad van het gezonde klimaat in combinatie met de ontspanning in het kuur- en beautycentrum De Parel maken de stad tot een waar kuur- en toevluchtsoord.

elke dag geopend 

Nationaal Park Oosterschelde

vrouwenpolder, Zeeland  -  Nationaal Park Oosterschelde is een wereld van getij, wind en vooral water. Duizenden vogels vinden er hun leefgebied.

elke dag geopend 

Terra Maris

oostkapelle, Zeeland  -  Het museum Terra Maris beschikt over levendige tentoonstellingen over de geschiedenis van het Zeeuwse landschap. Geen saaie museumstukken, maar alle (jonge) bezoekers kunnen hier zelf op ontdekkingstocht.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Zomermarkt in Domburg

domburg, Zeeland  -  De hele zomer door is er op maandag een leuke markt voor voornamelijk vakantiegangers en dagjemensen in Domburg.

geopend, open op maandag 

Museum Veere

veere, Zeeland  -  Het Museum Veere, laat door middel van kunst, voorwerpen en andere historische overblijfselen de geschiedenis van Veere tot leven komen.

elke dag geopend 

Imkerij Poppendamme

grijpskerke, Zeeland  -  Bijen en honing spelen de hoofdrol bij Imkerij Poppendamme. Op het terras genieten gasten van heerlijk honingijs of honinggebak. En in de tentoonstelling is van alles te leren over de bij en de imkerij.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Historische markt Veere

veere, Zeeland  -  Klederdracht, oude ambachten, ouderwetse gezelligheid: het rijke verleden van Veere komt weer even tot leven tijdens de historische markt die in de zomer wordt gehouden.

geopend, open op dinsdag 

Win 2 vrijkaartjes voor het Mondriaanhuis

prijsvraag Wie kent de rode, gele en blauwe vlakken van Piet Mondriaan niet? In zijn geboortehuis het Mondriaanhuis ontdek je alles over het leven van deze De Stijl-kunstenaar. Een flitsende video-installatie laat zien hoe Mondriaans kunst langzaam veranderde van realistisch naar abstract, je kunt zijn...

UITagenda Veere

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Veere UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

dinsdag

11 augustus 2020Ontdek eendenkooi SlikkeboschOntdek de Manteling van WalcherenOntdek eendenkooi SlikkeboschOntdek Kasteel Westhove in de Manteling van WalcherenOntdek de Manteling van WalcherenOntdek eendenkooi Slikkeboschdinsdag 11 augustus 2020

woensdag

12 augustus 2020Ontdek eendenkooi SlikkeboschOntdek de Manteling van WalcherenOntdek eendenkooi SlikkeboschOntdek Kasteel Westhove in de Manteling van WalcherenOntdek de Manteling van WalcherenOntdek eendenkooi Slikkeboschwoensdag 12 augustus 2020

donderdag

13 augustus 2020Ontdek eendenkooi SlikkeboschOntdek de Manteling van WalcherenOntdek eendenkooi SlikkeboschOntdek Kasteel Westhove in de Manteling van WalcherenOntdek de Manteling van WalcherenOntdek eendenkooi Slikkeboschdonderdag 13 augustus 2020

vrijdag

14 augustus 2020Ontdek de Manteling van WalcherenOntdek eendenkooi SlikkeboschOntdek Kasteel Westhove in de Manteling van WalcherenOntdek de Manteling van WalcherenOntdek eendenkooi SlikkeboschOntdek de Manteling van Walcherenvrijdag 14 augustus 2020

zaterdag

15 augustus 2020Ontdek de Manteling van WalcherenOntdek eendenkooi SlikkeboschOntdek Kasteel Westhove in de Manteling van WalcherenOntdek de Manteling van WalcherenOntdek eendenkooi SlikkeboschOntdek de Manteling van Walcherenzaterdag 15 augustus 2020

zondag

16 augustus 2020Ontdek de Manteling van WalcherenOntdek eendenkooi SlikkeboschOntdek Kasteel Westhove in de Manteling van WalcherenOntdek de Manteling van WalcherenOntdek eendenkooi SlikkeboschOntdek de Manteling van Walcherenzondag 16 augustus 2020