Boerderijcamping De Jobinghoeve

Boerderijcamping De Jobinghoeve

Boerencamping De Jobinghoeve is een kleine rustige camping op steenworp afstand van Nationaal Park De Drentsche Aa. Het boerenbedrijf houdt rosekalveren en fokt jonge geiten. Bezoekers hebben een heerlijk uitzicht op de koeienweides en bosrand. Kom in contact met de dieren en help de boer bij het melken. De familie Jobing houdt zo'n 200 kalveren en ongeveer 250 jonge geiten. Op de boerderij staan ook paarden en pony's. Liefhebbers kunnen een eigen pony reserveren en als het weer een beetje meezit, worden er ook buitenritten georganiseerd. Voor degenen die van koken houden, is er een moestuin met allerlei verse producten. Het bereiden op de houtkachel is ook een belevenis op zich.

De bossen liggen aan het einde van de straat. Het spannende Boomkroonpad van Staatsbosbeheer of de beroemde hunebedden in Borger zijn zeker een bezoekje waard. Wie wil afkoelen, wandelt naar de 500 meter verderop gelegen zwemplas.

Boerderijcamping De Jobinghoeve in Grolloo leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Boerderijcamping De Jobinghoeve

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.